Поздравляем Вас Гость
Суббота
27.04.2024
17:24
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2014 » Сентябрь » 29

Олександрійська районна державна адміністрація оголосила 30 вересня днем жалоби  за загиблим військовослужбовцем у зоні проведення антитерористичної операції Максимом Озеровим.

Житель Нової Праги Максим Озеров загинув 26 вересня 2014 року в районі с.Малоорлівка Донецької області. Він служив за контрактом у військовій частині А-3435.

Громадське прощання з Максимом відбудеться 30 вересня о 12 годині біля Новопразької селищної ради.


Спецкор.

Просмотров: 459 | Добавил: wernega | Дата: 29.09.2014 | Комментарии (0)

Від сьогодні ми будемо подавати  відгуки наших уболівальників стосовно гри "Олександрії". Постійно знаходячись серед уболівальників краще всього відчуваєш всю ауру футболу. Ось перші відгуки палких прихильників футболу.

В.Обутков, колишній воротар «Шахтаря»:

- Хлопці вийшли і грали у награний футбол, який  вдало будує В.Б.Шаран.Не було боязні, розкуті гравці, швидко організовували атаки, діяли фланги, центр. Була націленість  на ворота  суперника, було бажання грати і вигравати.   Було кілька моментів, коли ворота «Зорі» повинні були не встояти. Іващенко постійно знаходився на вістрі атак, а наприкінці першого тайму мав реальну можливість забивати, коли в падінні головою пробивав низом. Скажу, що удар Коломойця на 87-й хв., коли той зльоту приклався під удар – міг зрівняти рахунок, але  ма ... Читать дальше »

Просмотров: 494 | Добавил: wernega | Дата: 29.09.2014 | Комментарии (0)

 В середу, 1- го жовтня о 18. 00 на КСК «Ніка» відбудеться поєдинок 10-го туру  між лідером Чемпіонату ФК «Олександрія» та «Гірник -Спорт» з Комсомольська.  Наші гості псял 9- ти турів посідають 6-те місце в турнірній таблиці,  маючи в активі 15 очок ( 4- перемоги,  3- нічиї та  2- поразки).

«Олександрія» одноосібний лідер, який встановив рекорд першої ліги – 9  переможних турів підряд, починаючи зі старту - 27 очок.

Налаштованість  гостей на перемогу надзвичайно буде великою. І.Жабченко досвідчений тренер. Він пам’ятає і поразки, і виграші в «Олександрії». Він будь-що буде намагатися використати те, що  олександрійці ще нев ідновились від зустірччі з "Зорею" . Судити матч довірено арбітру  з Харкова Д.Кривушкіну. В складі  «Гірника- ... Читать дальше »

Просмотров: 408 | Добавил: wernega | Дата: 29.09.2014 | Комментарии (0)

Сьогодні, 29 вересня, міський голова С.Цапюк  провів виробничу нараду з керівниками міських підприємств з питання ремонту БТРів, що доставлені з Артемівська до Олександрії на капітальний ремонт.  

- Всього їх 8.  6 – ремонтуємо містом,  2 – украгрокомівці. Сьогодні я зранку побачив цю техніку. Треба терміново перебрати двигуни, гідравліку, ходову частину, замінити деталі, пофарбувати, встановити захисні решітки від снарядів.  Для цього ми сьогодні повинні скоординувати нашу спільну роботу: хто які буде виконувати роботи. Звісно, що треба, що одне підприємство взялося  за фарбування, інші - в короткий термін відремонтувати. Від завтра на Центральному Ринку будуть збиратися кошти  по 100 грн з кожного підприємця на придбання ПММ. – наголосив мер Олександрії. Також  голова відмітив, що буде вести перемовини ... Читать дальше »

Просмотров: 472 | Добавил: wernega | Дата: 29.09.2014 | Комментарии (0)

ГАИ Украины напоминает, что 1- го октября текущего года на загородных дорогах  автотранспортные средства должны в обязательном  порядке двигаться с включенным светом фар в дневное время суток. Согласно Постановлению Кабинета Министров Украины от 11 февраля 2013 г. № 111 "О внесении изменений в Правила дорожного движения", с 1 октября по 1 мая на всех механических транспортных средствах вне населенных пунктов должны быть включены дневные ходовые огни, а в случае их отсутствия в конструкции транспортного средства - ближний свет фар.

- Во многих странах Европы движение с включенными фарами в светлое время суток является обязательным, - отмечает глава ГАИ А.Сиренко. -Такие меры безопасности помогают значительно снизить риски возникновения дорожно-транспортных происшествий.

Также водителям следует помнить, что согласно части 2 статьи 122 Коде ... Читать дальше »

Просмотров: 429 | Добавил: wernega | Дата: 29.09.2014 | Комментарии (0)

27- го вересня Центральна Виборча Комісія зареєструвала кандидатом у народні депутати по 103 Олександрійському виборчому округу Анатолія Івановича Кузьменка, 29.07.1950 р.н., с. Головківка Олександрійського району Кіровоградської області. Громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, генеральний директор, ТОВ "УкраАгроКом", член ПАРТІЇ "БЛОК ПЕТРА ПОРОШЕНКА". Проживає в селі Головківка Олександрійського району Кіровоградської області, судимість відсутня, суб’єкт висування – ПАРТІЯ "БЛОК ПЕТРА ПОРОШЕНКА".

2004 рік - Почесна Грамота ВРУ "За особливі заслуги перед  українським народом".

Нагороджений орденом "За заслуги" III ступеня - 2008-й рік та II ступеня - 2011-й рік. .   < ... Читать дальше »

Просмотров: 457 | Добавил: wernega | Дата: 29.09.2014 | Комментарии (0)