Поздравляем Вас Гость
Воскресенье
28.04.2024
06:14
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2014 » Сентябрь » 29 » До нас їде «Гірник-Спорт»
17:39
До нас їде «Гірник-Спорт»

 В середу, 1- го жовтня о 18. 00 на КСК «Ніка» відбудеться поєдинок 10-го туру  між лідером Чемпіонату ФК «Олександрія» та «Гірник -Спорт» з Комсомольська.  Наші гості псял 9- ти турів посідають 6-те місце в турнірній таблиці,  маючи в активі 15 очок ( 4- перемоги,  3- нічиї та  2- поразки).

«Олександрія» одноосібний лідер, який встановив рекорд першої ліги – 9  переможних турів підряд, починаючи зі старту - 27 очок.

Налаштованість  гостей на перемогу надзвичайно буде великою. І.Жабченко досвідчений тренер. Він пам’ятає і поразки, і виграші в «Олександрії». Він будь-що буде намагатися використати те, що  олександрійці ще нев ідновились від зустірччі з "Зорею" . Судити матч довірено арбітру  з Харкова Д.Кривушкіну. В складі  «Гірника-Спорт» з Комсомольська  грає  колшній екс-гравець  ПФК «УкрАгРоКом» Євген Лозовий .

Поєдинок обіцяє бути дуже цікавим, бо гостям треба повертати  своє третє місце,  якого  вони трималися на протязі кількох  попередніх турів, і до того ж вважаються сьогодні одним із претендентів на  місце в першій трійці турнірної таблиці.   

Адміністрація ФК «Олександрія»  щиросердно запрошує  уболівальників відвідати матч і  підтримати свою команду. Разом – ми сила, разом – нас не здолати!

Просмотров: 409 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]