Поздравляем Вас Гость
Суббота
27.04.2024
18:00
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2014 » Сентябрь » 29 » Голос з народу
23:42
Голос з народу

Від сьогодні ми будемо подавати  відгуки наших уболівальників стосовно гри "Олександрії". Постійно знаходячись серед уболівальників краще всього відчуваєш всю ауру футболу. Ось перші відгуки палких прихильників футболу.

В.Обутков, колишній воротар «Шахтаря»:

- Хлопці вийшли і грали у награний футбол, який  вдало будує В.Б.Шаран.Не було боязні, розкуті гравці, швидко організовували атаки, діяли фланги, центр. Була націленість  на ворота  суперника, було бажання грати і вигравати.   Було кілька моментів, коли ворота «Зорі» повинні були не встояти. Іващенко постійно знаходився на вістрі атак, а наприкінці першого тайму мав реальну можливість забивати, коли в падінні головою пробивав низом. Скажу, що удар Коломойця на 87-й хв., коли той зльоту приклався під удар – міг зрівняти рахунок, але  майстерно зіграв Сантіні, - якимось дивом парирував цей удар. Команда  на правильному шляху - надійно і впевнено рухається до олімпу - ПЛ. Олександрійці вже зачекались. Хочеться  побажати президенту клубу С.І.Кузьменку перемог у всьому.

В.Кирпита, колиішній гравець «Шахтаря:

-  Наші гравці втратили стільки гольових моментів, що їх би вистачило на кілька матчів  наперед. Вся проблема  класних футболістів у тому, що все зроблять на полі – підведуть м’яч під гол, здається ось він уже в сітці, але з останнім ударом – промашка. Це біда всіх футболістів світу.  Якби  всі забивали, то результати були б хокейні. Гра сподобалась, налаштувала мене на оптимізм, що порох у порохівницях у нашої команди сухий і в достатній кількості, що В.Шаран на правильному шляху з тренерами веде команду вперед, і це головне сьогодні.  

 С.Смілик, колишній гравець молодіжного складу  «Шахтаря»:

- Хороша гра. Отримав задоволення від матчу. Були гострі моменти в олександрійців, дещо не було футбольного везіння. М’яч вперто не бажав  залітати в ворота Сантіні. Організація гри, командні дії, побудова комбінацій, - було більше в олександрійців. Гості дещо переважали на другому поверсі. Високорослі гравці «Зорі» ліквідовували небезпеку біля своїх воріт, особливо під час виконання кутових.  Гол гостей  став непорозумінням  захисників, котрі залишили без догляду Малишева, але це гра. Одна помилка іноді вирішує долю матчу,  а так, на мій погляд,  рахунок матчу повинен був би завершитись бойовою нічиєю - це було б справедливо. Приємно, що багато людей прийшло на поєдинок. Цей матч став серйозною репетицією перед Прем`єр-Лігою. Хочу побажати "Олександрії" не зменшувати обертів.   

І.Мельник


 

Просмотров: 495 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]