Поздравляем Вас Гость
Суббота
27.04.2024
20:01
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2014 » Сентябрь » 29 » На допомогу атовцям
17:06
На допомогу атовцям

Сьогодні, 29 вересня, міський голова С.Цапюк  провів виробничу нараду з керівниками міських підприємств з питання ремонту БТРів, що доставлені з Артемівська до Олександрії на капітальний ремонт.  

- Всього їх 8.  6 – ремонтуємо містом,  2 – украгрокомівці. Сьогодні я зранку побачив цю техніку. Треба терміново перебрати двигуни, гідравліку, ходову частину, замінити деталі, пофарбувати, встановити захисні решітки від снарядів.  Для цього ми сьогодні повинні скоординувати нашу спільну роботу: хто які буде виконувати роботи. Звісно, що треба, що одне підприємство взялося  за фарбування, інші - в короткий термін відремонтувати. Від завтра на Центральному Ринку будуть збиратися кошти  по 100 грн з кожного підприємця на придбання ПММ. – наголосив мер Олександрії. Також  голова відмітив, що буде вести перемовини з кандидатами в народні депутати, щоб і вони допомогли  фінансово. А не тільки, щоб  це робили працівники «Еталу», «Кран-Сервісу», «Автоштампу» та «Віра-Сервіс». Зокрема, є прохання військових - кулеметників, щоб «Катерининські меблеві майстерні» допомогли з виготовленням  м`яких сидінь  на лафети. 

 Підприємець І.Гаврилюк  відмітив, що після ремонту треба провести обкатку техніки, бо є приклади, коли після ремонту техніка через 20-30 км виходила зі строю. Він та його друг А. Малишев також взялися ремонтувати один із БТРів.  До цього хлопці вже відремонтували 2 УРАЛи для учасників АТО.  

  В.Стадніченко, головний волонтер,  щотижня відвозить допомогу в зону АТО нашим військовим  та організатор доставки бронетехніки до Олександрії та в зону АТО, повідомив, що частину запчастин  його побратими готові надати  по першому дзвінку. А також  нагадав, що завтра знову відправляється за БТРами. При цьому він  висловив подяку генеральному директору ТОВ «УкрАгроКом» А.І.Кузьменку, який  всіляко допомагає, зокрема, надає техніку для перевезення БТРів до Олександрії, а також  "УкрАгроКом"  взявся відремонтувати 2 БТРи.  

 Відремонтована техніка  буде передана  командуванню нової 80-ї  бригади, що сьогодні формується.   

 Іван Мельник     

 

Просмотров: 473 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]