Поздравляем Вас Гость
Воскресенье
05.05.2024
08:13
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2016 » Май » 28

28 травня  в рамках святкування  славної дати з дня заснування Олександрії – 270 річниці за співпраці  народного депутата України А.І.Кузьменка та депутата Олександрійської міської ради А.О.Коломійцева в чергове було відкрито для найменших олександрійців – нашого майбутнього - дитячий ігровий майданчик по вул. Марії Заньковецької, 13/а (колишня Канатенка, перед залізничним переїздом).

 Виступаючи перед мешканцями будинку, народний депутат А.І.Кузьменко, наголосив:

- Група компаній «УкрАгроКом» плідно працює в напрямку створення для нашої малечі гарних умов для відпочинку. У більшості сіл, де компанія працює, відроджуються дитячі садочки, встановлюються ігрові та спортивні майданчики на радість дітям та втіху бат ... Читать дальше »

Просмотров: 1858 | Добавил: wernega | Дата: 28.05.2016 | Комментарии (0)

Мешканці наших багатоквартирних будинків такі різні і такі несподівано однакові. Одні  живуть своїм життям, їм не до якихось  там, на їх думку, квітників і таке інше. Інші – навпаки, маючи любов до прекрасного, бажають ділитися  красою з іншими.  Сьогодні мова піде про мешканців будинку №99 по пр. Соборному. До редакції звернулася  житель будинку К.Азарова, щоб висловити свою щиру подяку від ветеранів праці, пенсіонерів своїм сусідам, небайдужим людям, що прикрашають життя  мешканців  даного будинку.

– Від імені людей похилого віку М.Гончаренко, Н.Бордікової, М. Винниченко та С.Городньої та від себе особисто хотілося б через газету «Вільне слово» висловити щиру подяку нашим добрим людям – сусідам, які  скрашують наше життя. Що нам залишається? Лавка, бо далі ноги не несуть…  Та є на світі чуйні, щирі, ... Читать дальше »

Просмотров: 1054 | Добавил: wernega | Дата: 28.05.2016 | Комментарии (0)

Якось дещо непомітно,  з огляду місцевої періодики, минулої неділі в Палаці культури та відпочинку «Світлопільський»  пройшов республіканський  пісенний фестиваль під назвою  «Трімуф». У цьому фестивалі прийняло участь понад 20 колективів з різних куточків України. Серед них були ансамблі, гурти, хорові колективи, що склали в цілому понад  100  учасників. Не дивлячись  на  неоголошену війну з Росією, що відбувається на Сході України, є росіяни, котрі з великою любов`ю і повагою відносяться до України, яким політика Путіна є ворожнечею по відношенню до України, які вболівають за мир і спокій в нашій країні, бажаючи їй процвітання і  добробуту людей.  Такий  колектив дружби прибув з Санкт-Петербурга.  На фестивалі виступили народні аматори пісенного співу з Донецької, Луганської,  Кіровоградської областей, ... Читать дальше »

Просмотров: 1267 | Добавил: wernega | Дата: 28.05.2016 | Комментарии (0)

26 травня о 16. 00 на Соборній площі міста відбулися урочистості з нагоди відкриття нового  шахового майданчика.  Міський голова С.К.Цапюк відзначив, що до нього звернувся наш земляк  А.Поляцький, який запропонував зробити дарунок місту на його 270-річчя. З боку влади була пропозиція побудувати новий шаховий майданчик на місці розтрощеного, який став улюбленим місцем відпочинку для літніх людей, любителей шахів.

За місяць ми побачили добротну, якісну та естетичну роботу,  що стане окрасою центральної частини міста.

На урочистостях зібралася поважна когорта людей: мер, його заступники, секретар міськради, депутати міської ради, єпископ Олександрійський та Світловодський Боголєп, мешканці міста та головні дієві особи – шахісти.  Зокрема, голова ради ветеранів спорту М.Олефіров відзначив, що цей майданчик був є і буде місцем масового відпочинку для ш ... Читать дальше »

Просмотров: 1360 | Добавил: wernega | Дата: 28.05.2016 | Комментарии (0)