Поздравляем Вас Гость
Воскресенье
05.05.2024
19:48
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2016 » Май » 28 » Вони прикрашають наше життя
11:01
Вони прикрашають наше життя

Мешканці наших багатоквартирних будинків такі різні і такі несподівано однакові. Одні  живуть своїм життям, їм не до якихось  там, на їх думку, квітників і таке інше. Інші – навпаки, маючи любов до прекрасного, бажають ділитися  красою з іншими.  Сьогодні мова піде про мешканців будинку №99 по пр. Соборному. До редакції звернулася  житель будинку К.Азарова, щоб висловити свою щиру подяку від ветеранів праці, пенсіонерів своїм сусідам, небайдужим людям, що прикрашають життя  мешканців  даного будинку.

– Від імені людей похилого віку М.Гончаренко, Н.Бордікової, М. Винниченко та С.Городньої та від себе особисто хотілося б через газету «Вільне слово» висловити щиру подяку нашим добрим людям – сусідам, які  скрашують наше життя. Що нам залишається? Лавка, бо далі ноги не несуть…  Та є на світі чуйні, щирі, порядні, і головне такі люди, які прикрашають наше життя новими барвами квітників… Так, Л.Чорна висадила садочок вишень навколо лавки, де ми полюбляємо  відпочивати в спеку, а Л.Черства розбила диво – казку сад з плодоносними деревами та квітниками, поряд з нею іншу подібну ділянку  доглядає Л.Червона та Л.Боровецька. Таким дбайливим квітникарям, що облагородили наш будинок, зробили його місцем відпочинку і насолоди, хочеться побажати міцного здоров`я, щастя, добра і успіхів у житті. З такими людьми відчуваєш, що в нашої країни є майбутнє, що краса завжди переможе погане, - наголосила з глибокою повагою К.Азарова.

Люди поза політики, люди, які бажають краще жити, створюючи самостійно, не чекаючи ні від влади, ні від політиків допомоги... У цьому їх сила, єдність...

І.Мельник       

Просмотров: 1055 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]