Поздравляем Вас Гость
Воскресенье
05.05.2024
12:36
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2016 » Май » 28 » Дарунок місту від земляка
10:40
Дарунок місту від земляка

26 травня о 16. 00 на Соборній площі міста відбулися урочистості з нагоди відкриття нового  шахового майданчика.  Міський голова С.К.Цапюк відзначив, що до нього звернувся наш земляк  А.Поляцький, який запропонував зробити дарунок місту на його 270-річчя. З боку влади була пропозиція побудувати новий шаховий майданчик на місці розтрощеного, який став улюбленим місцем відпочинку для літніх людей, любителей шахів.

За місяць ми побачили добротну, якісну та естетичну роботу,  що стане окрасою центральної частини міста.

На урочистостях зібралася поважна когорта людей: мер, його заступники, секретар міськради, депутати міської ради, єпископ Олександрійський та Світловодський Боголєп, мешканці міста та головні дієві особи – шахісти.  Зокрема, голова ради ветеранів спорту М.Олефіров відзначив, що цей майданчик був є і буде місцем масового відпочинку для шахістів Олександрії, він подякував А.Поляцькому та меру за підтримку ідеї  нашого земляка,  що принесла користь мешканцям міста.

О.Логвин, директор  «Катеринославських меблевих майстерень»  від імені  А.Поляцького передав теплі слова вітання з нагоди Дня Олександрії та відмітив, що шаховий куточок стане місцем, де  буде формуватися нова культура олександрійців, де будуть проводитися змагання юних шахістів, бо шахи – це інтелектуальна гра, що розвиває найкраще розумові здібності дітей. 

Перерізана  червона стрічка… Відразу відбувся бліц-турнір. Кращий юний шахіст Олександрії Захарій Пазинич  зіграв  одночасно 8 партій зі своїми суперниками, здобувши 3 перемоги та 5 партій звів внічию. Від імені міської ради були вручені Грамоти  управління освіти учасникам турніру, а О.Логвин – вручив заохочувальні матеріальні винагороди.  Після цього відбувся турнір серед ветеранів шахів…

Справді, оглянувши ретельно виконану роботу, складається враження, що ми ще на якийсь сантиметр приблизились до європейського рівня по наданню послуг населенню. Архітектурно, по  дизайну, по якості робіт, по зручності, по охайності,  де окрасою будівлі головної споруди стала художня  ковка під старину.., де все для тебе, і ти відчуваєш себе частиною чогось нового, приємного, що до тебе відносяться з великою повагою, створивши такі умови для відпочинку.

І.Мельник                          

Просмотров: 1361 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]