Поздравляем Вас Гость
Воскресенье
05.05.2024
14:36
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2016 » Май » 28 » На радість дітям
22:22
На радість дітям

28 травня  в рамках святкування  славної дати з дня заснування Олександрії – 270 річниці за співпраці  народного депутата України А.І.Кузьменка та депутата Олександрійської міської ради А.О.Коломійцева в чергове було відкрито для найменших олександрійців – нашого майбутнього - дитячий ігровий майданчик по вул. Марії Заньковецької, 13/а (колишня Канатенка, перед залізничним переїздом).

 Виступаючи перед мешканцями будинку, народний депутат А.І.Кузьменко, наголосив:

- Група компаній «УкрАгроКом» плідно працює в напрямку створення для нашої малечі гарних умов для відпочинку. У більшості сіл, де компанія працює, відроджуються дитячі садочки, встановлюються ігрові та спортивні майданчики на радість дітям та втіху батькам. Ми добре розуміємо, що, а ні в державі, а ні в місцевій казні сьогодні немає відповідних коштів на  подібні заходи. Тому є люди, яким не байдуже дитинство. До мене звернувся депутат міської ради А.О.Коломійцев з питанням фінансової допомоги в облаштуванні подібного майданчика. Я радий від того, що разом можна робити гарні справи. Мешканці будинку довели, що разом - громадою можна створити затишок і  гарний відпочинок для малечі. Активісти будинку не байдужі до долі своїх дітей. Приємно було побачити, що наш майданчик вписався в загальний дитячий  ігровий майданчик, що стане місцем масового відпочинку дітей з навколишніх вулиць та провулків.

  У свою чергу депутат міської ради А.О.Коломійцев подякував за розуміння і підтримку компанію, народного депутата, підкресливши:

 -Ще під час виборчої компанії до мене звернулися мешканці даного будинку  з проханням облаштувати сучасний ігровий майданчик. Ми спеціально відійшли від центру міста, щоб і на окраїнах нашого славетного міста малеча відчувала піклування про них.  Саме в переддень 270 - річниці міста ми даруємо спільний проект - ігровий майданчик на радість та  активний відпочинок дітей. Попереду ще багато свят. Подібні майданчики будуть і надалі радувати олександрійських діток. Усім мешканцям Олександрії  бажаю  мирного неба над головою, щастя і добробуту, і побільше радісних моментів у повсякденному житті. Нехай  процвітає місто, Україна, а головне нехай діти зростають у щасті і радості.
 Перерізана червона стрічка і дітки  розбіглися по всіх 6- ти фігурах нового майданчика. Ігри з аматорами художньої творчості стали тією частиною святкового заходу, який запам`ятається малечі, бо все, що тут зроблено за останні кілька днів свідчить, що про дітей піклуються всі, хто причетний до цього свята, в тому числі і     жителі будинку, які також приклали свої зусилля, щоб створити для дітей казку веселого дитячого відпочинку…Старша будинку С.Гориславець щиро подякувала благодійників за подарунок діткам, відмітивши, що напередодні мешканці будинку до пізньої ночі облаштовували ігровий майданчик: фарбували, засипали піском та викошували траву.     

 Діти мають задоволення, мають нове місце для відпочинку. Від таких подарунків стає тепліше на серці – майбутнє в нашого міста, країни буде справді гарним і щасливим, бо всі цього хочуть і рухаються в цьому напрямку.

  І.Мельник                     

Просмотров: 1859 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]