Поздравляем Вас Гость
Воскресенье
05.05.2024
04:02
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2016 » Май » 13

Після догравання матчів 26-го туру кіровоградська «Зірка» стала недосяжною для конкурентів і втретє в своїй історії здобула звання чемпіона першої ліги України. Футбольний клуб «Зірка» вітає своїх вболівальників з цим досягненням!

З наступного 26 чемпіонату України в Прем`єр-лізі буде виступати дві команди з Кіровоградщини, що говорить про значний успіх розвитку футболу в області. На зміну  одним командам до вищої еліти футболу повертається ще одна команда з обласного центру. І знову дербі, і знову змагання – хто сильніший. Нас очікує дуже цікаві матчі за участю  «Олександрії» з «Зіркою». Це буде справжнє футбольне свято, матчі за 6 переможних очок…

То ж побажаємо  успіхів обом командам з Кіровоградщини, щоб достойно конкурували у чемпіонаті на  полях іменитих клубів.

«Волинь&r ... Читать дальше »

Просмотров: 1289 | Добавил: wernega | Дата: 13.05.2016 | Комментарии (0)

  До кінця поточного  року в Україні обіцяють ввести обов'язкове медичне страхування. Про це було сказано напередодні в Кабміні.  Чи готова система охорони здоров'я до нововведень, чи зможе вчасно перелаштуватися і чим це загрожує українцям?
Страхові медичні компанії надзвичайно заінтересовані в якнайшвидшому і якісному вирішенні даної проблеми, але поліс добровільного медичного страхування коштує занадто дорого. Більше того, що безкоштовної і вже тим більше якісної медицини в Україні не існує, ми знаємо добре. Ще Яценюк у березні анонсував введення державного обов'язкового медстрахування. І почнеться цей процес цього року. І буде вона відбуватися по живому, - відсутнє достатнє фінансування. Більше того, за нею йде скорочення виділення коштів на медицину. Для себе уряд визначив, що реформа охорони здоров'я вхо ... Читать дальше »

Просмотров: 2150 | Добавил: wernega | Дата: 13.05.2016 | Комментарии (0)

Поєдинок між «Олександрією»  та «Шахтарем»  не став  сенсацією, але цей матч довів, що «Олександрія»  заслужено дійшла до півфіналу. Це вже історія і славна для гордого степового містечка з центру України.

Нехай  і не створили  моментів, що могли змінити рахунок, але  команда "кусалася" за кожен м`яч, "билася" на кожному клаптику поля, намагалася нав’язати свою гру, але досвід і клас гравців, звісно, що різниться. У суперника зібрано  майже весь кращий склад гравців європейського рівня, а в нашої команди, її гравців – є хист, ціль, старанність, дисципліна і відповідальність, що дає належний результат.

Хороша, бойова, кваліфікована, самодостатня  команда  «Олександрія» - таку характеристику дають багато фахівців.  Було б у нас кілька гравц ... Читать дальше »

Просмотров: 1674 | Добавил: wernega | Дата: 13.05.2016 | Комментарии (0)