Поздравляем Вас Гость
Воскресенье
05.05.2024
15:31
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2016 » Май » 13 » «Олександрія» пропустила в фінал «Шахтар»
09:38
«Олександрія» пропустила в фінал «Шахтар»

Поєдинок між «Олександрією»  та «Шахтарем»  не став  сенсацією, але цей матч довів, що «Олександрія»  заслужено дійшла до півфіналу. Це вже історія і славна для гордого степового містечка з центру України.

Нехай  і не створили  моментів, що могли змінити рахунок, але  команда "кусалася" за кожен м`яч, "билася" на кожному клаптику поля, намагалася нав’язати свою гру, але досвід і клас гравців, звісно, що різниться. У суперника зібрано  майже весь кращий склад гравців європейського рівня, а в нашої команди, її гравців – є хист, ціль, старанність, дисципліна і відповідальність, що дає належний результат.

Хороша, бойова, кваліфікована, самодостатня  команда  «Олександрія» - таку характеристику дають багато фахівців.  Було б у нас кілька гравців класу «Шахтаря»,  то під силу було б на рівних суперничати і з гірниками.

Історія успіху назавжди залишиться в  футбольному світі України. «Олександрія»  домоглася  свого піку вершини, що дорівнює сьогодні  ½ фіналу Кубка України.  

Кадрові причини також заважили В.Шарану вивести на поле оптимальний варіант гравців. Чеботаєв захворів, Банаді вперше довелося грати лівого захисника. Путраш, Мягков, Таргамадзе травмовані. І все ж настрій на гру був бойовий. У цьому ніхто не може заперечити.

 Попереду гра в останньому турі чемпіонату  проти «Ворскли». А далі відпустка, і підсилення, щоб в новому сезоні грати ще краще.

 І.Мельник

Просмотров: 1675 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]