Поздравляем Вас Гость
Воскресенье
05.05.2024
14:13
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2016 » Май » 13 » «Зірка» – чемпіон першої ліги сезону 2015/2016 років!
10:34
«Зірка» – чемпіон першої ліги сезону 2015/2016 років!

Після догравання матчів 26-го туру кіровоградська «Зірка» стала недосяжною для конкурентів і втретє в своїй історії здобула звання чемпіона першої ліги України. Футбольний клуб «Зірка» вітає своїх вболівальників з цим досягненням!

З наступного 26 чемпіонату України в Прем`єр-лізі буде виступати дві команди з Кіровоградщини, що говорить про значний успіх розвитку футболу в області. На зміну  одним командам до вищої еліти футболу повертається ще одна команда з обласного центру. І знову дербі, і знову змагання – хто сильніший. Нас очікує дуже цікаві матчі за участю  «Олександрії» з «Зіркою». Це буде справжнє футбольне свято, матчі за 6 переможних очок…

То ж побажаємо  успіхів обом командам з Кіровоградщини, щоб достойно конкурували у чемпіонаті на  полях іменитих клубів.

«Волинь», «Говерла» та «Металург (З) наступного сезону знімаються з чемпіонату. Формат чемпіонату «12» дає «Зірці» гарантоване право, а дві команди наступні команди, в разі якоїсь із команд ПЛ, що відмовиться, мати шанс поповнити ряди грандів вітчизняного  футболу. От тільки прикро, що ФФУ прийняла обмеження – 12 команд – це не той чемпіонат, де буде інтрига і розвиток футболу. Це обмеження, що відгукнеться присмаком відсутності росту футбольних команд та гравців нижчих ланок.   14-16  команд – оптимальний варіант для українського футболу. Тоді буде тяга до футболу, до його професіонального зростання.    

 

І.Мельник              

 

Просмотров: 1290 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]