Поздравляем Вас Гость
Суббота
04.05.2024
04:50
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2016 » Март » 10

 Пантаївка - адміністративна-територіальна одиниця, що входить до складу Олександрійської міської ради. Колишнє селище гірників, ще кілька десятиріч тому було соціально-культурним  селищем. Потужний «Морозівський» розріз давав роботу і соціальні гарантії сотням  пантаївчан, що трудилася в вугільній галузі ДХК «Олександріявугілля». Побудоване за рахунок видобутку вугілля, селище процвітало. Сьогодні ж, за роки постійно перманентної влади в державі, вугільна галузь в Олександрії зникла. Селище переживає найгірші часи за всю історію свого існування – повну руйнацію вугільної інфраструктури та відсутність впевненості в завтрашньому дні.

Новобраний селищний голова Ігор Володимирович Бульба ( колишня професія - медбрат) прийшов на попелище. Накопичилося безліч проблем. Була над ... Читать дальше »

Просмотров: 1045 | Добавил: wernega | Дата: 10.03.2016 | Комментарии (0)

 

На останньому засіданні бюро  Олександрійської територіальної організації НСЖУ, що відбулася 9 березня розглядалися наступні питання:

Про участь олександрійської делегації в звітно-виборній конференції обласної організації НСЖУ. Вирішено, що на конференцію, що відбудеться 11 березня в Кіровограді, поїдуть члени бюро (Є.Грановський, О.Карпачова, І.Мельник, І.Балашова, В.Голобородько, Р.Гаврилов, Н.Бойко та запрошені члени С.Гавриленко та Л.Мороз.

Другим питанням було затверджено персональний  склад членів журі в складі трьох осіб: Н.Жахалової, І.Мельника та В.Жванка, які  і визначать переможця першого конкурсу на здобуття журналістської відзнаки  ім. А.Кохана (1937-2012 рр.,  краєзнавець, істори ... Читать дальше »

Просмотров: 915 | Добавил: wernega | Дата: 10.03.2016 | Комментарии (0)

 Сьогодні  в Олександрійській районній держадміністрації відбулася кущова нарада представників районів східного регіону Кіровоградщини (Олександрійський, Світловодський, Онуфріївський, Петрівський та Знам`янський райони). Темою наради була підготовка до проведення комплексу весняно-польових робіт  в умовах 2016 року.

Головував на нараді заступник голови Кіровоградської обласної державної адміністрації А.О.Коломійцев. У вступному  слові відзначив, що складні погодні умови осені минулого року внесли свої негативні наслідки.

Через посушливу осінь 2015 року вже прораховано, що біля 44% від посіяного восени не отримаємо сходів на Олександрійщині. В інших районах ситуація дещо краща. Ми зібралися для того, щоб обговорити  нагальні проблеми та віднайти ... Читать дальше »

Просмотров: 1015 | Добавил: wernega | Дата: 10.03.2016 | Комментарии (0)