Поздравляем Вас Гость
Суббота
04.05.2024
05:59
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2016 » Март » 10 » Журналісти оголосили конкурс
21:11
Журналісти оголосили конкурс

 

На останньому засіданні бюро  Олександрійської територіальної організації НСЖУ, що відбулася 9 березня розглядалися наступні питання:

Про участь олександрійської делегації в звітно-виборній конференції обласної організації НСЖУ. Вирішено, що на конференцію, що відбудеться 11 березня в Кіровограді, поїдуть члени бюро (Є.Грановський, О.Карпачова, І.Мельник, І.Балашова, В.Голобородько, Р.Гаврилов, Н.Бойко та запрошені члени С.Гавриленко та Л.Мороз.

Другим питанням було затверджено персональний  склад членів журі в складі трьох осіб: Н.Жахалової, І.Мельника та В.Жванка, які  і визначать переможця першого конкурсу на здобуття журналістської відзнаки  ім. А.Кохана (1937-2012 рр.,  краєзнавець, історик, поет і публіцист, який вніс великий вклад у краєзнавчо-дослідницькій діяльності по поверненню з забуття багатьох відомих олександрійських громадських діячів культури, медицини,  вчених, відомих політиків минулого.   А.Кохана – відтворив, - дав життя забутим сторінкам з історії пам`яток архітектури.

 Опубліковані роботи (дослідження)  краєзнавчого, археологічного чи історичного характеру, які побачили світ у період з 1 травня 2015 року по 1 травня 2016 року, будуть вивчені та визначено переможця, який і стане лауреатом відзнаки ім. А.Кохана на День журналіста (6 червня 2016 р.). Спосіб реалізації – газетна публікація, електронні ЗМІ, соціальні мережі, брошури, буклети, книги.  Надсилати матеріали (посилання) на електронну адресу редакції газети  selvis@i.ua з поміткою «На конкурс» з вказівкою ПІБ та контактного номера телефону.

І.Мельник

Просмотров: 916 | Добавил: wernega | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]