Поздравляем Вас Гость
Вторник
30.04.2024
14:52
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2016 » Январь » 09

Помимо полузащитника Виталия Виценца, принадлежащего "Шахтеру", на первом сборе к "Александрии" присоединятся еще два игрока. Как стало известно FootBoom.com, в лагерь "горожан" должны прибыть 28-летний полузащитник Евгений Писоцкий и 26-летний форвард Станислав Кулиш (на фото).

Е.Писоцкий сезон-2014/15 пропустил из-за травмы:  не сыграл ни одного матча за "Ворсклу", а контракт с "Ильичевцем" был расторгнут во время зимних сборов - и опять же, из-за повреждения. Осенью прошлого года заключил соглашение с молдавской "Зарей" из Бельц, за которую провел 7 матчей (2 гола).

С.Кулиш минувшую осень провел в "Металлисте" (10 игр, 0 голов), а д ... Читать дальше »

Просмотров: 1044 | Добавил: wernega | Дата: 09.01.2016 | Комментарии (0)

Кілька днів тому біля Центральної міської лікарні, з боку вул. К.Лібкнехта, де, до речі, ще раніше були встановлені опори під теплову мережу, що опалювала лікарню та поліклініку, з`явилися кілька опор на яких встановлено нову теплову мережу, що прямує на територію лікарні. Так, вже на сьогоднішній день, 9-го січня, побудована котельня під тверде паливо, встановлені 3 потужні твердопаливні котли, в іншому приміщенні - теплоносії  - баки для нагріву води, що буде через теплові мережі подаватися в лікарню, поліклініку,  пологовий будинок, спортивну школу та дитячий садок, що поруч. Таким чином, бюджетні установи на днях повинні перейти на альтернативні види опалення. Збудовано ангар під тверде паливо (вугілля, дрова, пеллети...).

 Не дивлячись на мороз, -  4-го січня, було біля -15С, працювало відразу кілька бригад: зварників, що зварювали труби, що підходять до котел ... Читать дальше »

Просмотров: 1107 | Добавил: wernega | Дата: 09.01.2016 | Комментарии (0)

І знову мова піде про те, як на мешканцях Олександрії недобропорядні, а правильніше підприємці-хапуги, власники аптек, заробляють величезні бариші – доходи від встановлення недоступних цін на медикаменти.

Сьогодні аптечний бізнес є одними із самих дохідних видів комерційної діяльності. Тому і не дивно, що в нас аптеки виростають, як гриби після рясного дощу. Люди хворіють, а життя – найдорожча цінність суспільства. Ось на цій цінності і спекулюють хапуги-аптеки.

Для яскравого прикладу візьму дві позиції хижацького ціноутворення на ліки, які доступні, здавалось кожному мешканцю міста. Сульфадиметоксин – таблетки від глистів (кокцидіозу), що я використовую для профілактики запобігання захворюваності кроликів на кокцидіоз. Обійшовши кілька аптек, що знаходяться в районі центрального ринку почув такі ціни на одну «пластинку» - десяток та ... Читать дальше »

Просмотров: 1233 | Добавил: wernega | Дата: 09.01.2016 | Комментарии (0)

Попередження синоптиків про штормові погодні умови справдилося. У ніч на 8 січня вони привели до того, що 11 сіл Олександрійського району залишились без освітлення...

Відповідальний районного штабу з надзвичайних ситуацій при Олександрійській районній адміністрації, керуючий справами РДА Олександр Васильович Лисенко дану ситуацію прокоментував так:

- Складні погодні умови – обледеніння електричних проводів привели до того, що 11 сіл Червонокам`янського напрямку:  Михайлівка, Пахарівка, Тарасово-Шевченкове, Першотравневе, Дівоче Поле, Петрозагір`я, Трудовка, Олександрівка та Ульянівка - мешканці цих сіл залишились без освітлення. Терміново було повідомлено відповідні аварійні служби: обленерго, шляховиків, бо доїхати до цих сіл було неможливо через ожеледицю. Протягом всього дня, 8 січня, велася розчистка та підсипка доріг з подальшими ремонтом ... Читать дальше »

Просмотров: 1164 | Добавил: wernega | Дата: 09.01.2016 | Комментарии (0)