Поздравляем Вас Гость
Вторник
30.04.2024
14:55
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2016 » Январь » 9 » Боротьба з обледенінням
20:01
Боротьба з обледенінням

Попередження синоптиків про штормові погодні умови справдилося. У ніч на 8 січня вони привели до того, що 11 сіл Олександрійського району залишились без освітлення...

Відповідальний районного штабу з надзвичайних ситуацій при Олександрійській районній адміністрації, керуючий справами РДА Олександр Васильович Лисенко дану ситуацію прокоментував так:

- Складні погодні умови – обледеніння електричних проводів привели до того, що 11 сіл Червонокам`янського напрямку:  Михайлівка, Пахарівка, Тарасово-Шевченкове, Першотравневе, Дівоче Поле, Петрозагір`я, Трудовка, Олександрівка та Ульянівка - мешканці цих сіл залишились без освітлення. Терміново було повідомлено відповідні аварійні служби: обленерго, шляховиків, бо доїхати до цих сіл було неможливо через ожеледицю. Протягом всього дня, 8 січня, велася розчистка та підсипка доріг з подальшими ремонтом електродротів. На вечір всі населені пункти отримали напругу за винятком однієї вулиці в с.Олександрівка.
А вже сьогодні, 9 січня, о 4. 07 ранку відключені від напруги:  с.Недогарки, с.Запоріжжя, с.Мар`івка, с.Вільний Посад, с.Глибоке, с.Ульянівка. Зранку почалися відновлювальні роботи. В одному із сіл сьогодні  2 похорони. На  12. 55  год. дня  повністю відновлено напругу в с.Олександрівка, а на  17.35 год. подачу електроструму відновлено  в вище названі села Недогарського напрямку. Стосовно маршрутних автобусів, то вони не всі виїхали на маршрути. Чекають підсипки найбільш аварійних ділянок доріг. У будь-яку хвилину автобуси готові виїхати до сіл Олександрійщини. Ситуація під постійним контролем обласного штабу, зокрема,  губернатор С.А.Кузьменко неодноразово цікавився ходом відновлювальних робіт, голова РДА А.О.Г.Коломійцев постійно на зв`язку. Спільними силами всіх служб, які були задіяні в подоланні наслідків природної стихії, електропостачання в  районі відновлено. Підсипано аварійну ділянку дороги в с.Головківка і с.Ізмайлівка та по інших небезпечних ділянках доріг. Частково відновлено автобусний рух.
 

І.Мельник   

Просмотров: 1166 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]