Поздравляем Вас Гость
Вторник
30.04.2024
18:15
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2016 » Январь » 9 » Альтернатива дорогому російському газу існує і діє
21:30
Альтернатива дорогому російському газу існує і діє

Кілька днів тому біля Центральної міської лікарні, з боку вул. К.Лібкнехта, де, до речі, ще раніше були встановлені опори під теплову мережу, що опалювала лікарню та поліклініку, з`явилися кілька опор на яких встановлено нову теплову мережу, що прямує на територію лікарні. Так, вже на сьогоднішній день, 9-го січня, побудована котельня під тверде паливо, встановлені 3 потужні твердопаливні котли, в іншому приміщенні - теплоносії  - баки для нагріву води, що буде через теплові мережі подаватися в лікарню, поліклініку,  пологовий будинок, спортивну школу та дитячий садок, що поруч. Таким чином, бюджетні установи на днях повинні перейти на альтернативні види опалення. Збудовано ангар під тверде паливо (вугілля, дрова, пеллети...).

 Не дивлячись на мороз, -  4-го січня, було біля -15С, працювало відразу кілька бригад: зварників, що зварювали труби, що підходять до котельні; інші майстри  вели налагоджувальні роботи  в приміщенні котельні. .

У розмові з робітниками вияснилося, що завезені всі необхідні матеріали  для термінової добудови котельні. Потужностей твердопаливних котлів вистачить на обігрів вище названих приміщень соціальної сфери міста.  На днях на об`єкті був присутній міський голова С.К.Цапюк, який оглянув хід робіт та поцікавився до якого числа буде зроблено всі необхідні завершальні роботи, щоб від`єнатися від «дорогої російської газової труби».

Дана програма впровадження альтернативних джерел енергоносіїв діє з минулого року. Завдяки державній цільовій субвенції виділено кошти на перехід на тверде  паливо для опалення дитячої лікарні,  ОНВК  «школа  №17» , державного колегіуму  «Спеціалізована школа №20», гімназія  №1 ім.Т.Г.Шевченка та дитячих садочків №37 та №39, а також  медичного коледжу.

 А відносно того, що людям не зручно ходити тротуаром, то слід додати, що поряд стоять опори теплових мереж, що встановлені  згідно узгодженого проекту ще кілька десятиріч тому, а кілька нових, якщо уважно придивитися, – встановлено ближче на 40 см до паркану лікарні. 

Фотокореспонденція

І.Мельник   

Просмотров: 1108 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]