Поздравляем Вас Гость
Четверг
02.05.2024
20:25
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2015 » Декабрь » 24

КАМАЗ перевозив у кузові дві пластикові цистерни з небезпечною речовиною - технічним водним аміаком, що використовується в хімічній промисловості, повідомляють Олександрійські новини. На місці пригоди працюють поліцейські та місцевий підрозділ ДСНС.

Попередньо з’ясували, що вантажний автомобіль "Газель" перед поворотом ліворуч на другорядну дорогу зупинився для надання переваги у русі зустрічному "Таврії", який рухався у напрямку центра міста. Позаду "Газелі" їхав КАМАЗ, водій якого вочевидь не обрав безпечної швидкості руху та дистанції, внаслідок чого вдарив "Газель”. А та по інерції - "Таврію".

Внаслідок зіткнення пошкодилась цистерна з хімічною речовиною, яка одразу почала витікати з кузову. Ніхто з водіїв не постраждав. Запах аміаку розповсюдився на десятки метрів від місця ДТП.

... Читать дальше »

Просмотров: 906 | Добавил: wernega | Дата: 24.12.2015 | Комментарии (0)

Головний тренер Олександрії Володимир Шаран про кадрові втрати команди.

- Скільки в цілому футболістів зі складу команди осіннього зразка покинуть Олександрію?

- Поки що можна говорити тільки про Степанюка і Коломойця. Рішення по інших футболістах будемо приймати на підставі зимових тренувальних зборів. Навіть наявність контракту в того чи іншого гравця ще не означає, що він залишиться в клубі. Якщо будуть футболісти сильніші, то не виключено, що доведеться з кимось попрощатися. Хоча мені, звичайно, ж хотілося б і надалі бачити в своїй команді всіх тих, у кого термін дії угоди закінчується 31 грудня. Серед таких значаться Мягков, Грицук, Імереков, Голенков...

- Враховуючи дефіцит в українському футболі кваліфікованих нападників, чи немає у вас побоювань, що з уходом Коломойця будете відчувати проблеми в атаці?

... Читать дальше »
Просмотров: 1145 | Добавил: wernega | Дата: 24.12.2015 | Комментарии (0)

  Наталія Миколаївна Подкур – завідуюча дитячим сектором міського Палацу культури, керівник вокального ансамблю «Фаворит», театру малих форм «Колорит» та театральної студії  «Едем». Творча, обдарована талантом поета та пісняра людина. У  культурі з 2001-го року. Після закінчення Олександрійського вищого училища культури – режисерського відділення, незмінно живе віршами і піснями. Починала з директора  Будинку культури в с.Піщаний Брід  Добровеличківського  району. З 2006-го року в  міському Палаці культури, куди її запросив його директор Г.П.Абажей. 

- Сухі слова «в культурі з 2001-го року, керівник ансамблю, студії…»,  а хто в житті Наталія Подкур, як стелилася стежина в мистецтво культури?       ... Читать дальше »

Просмотров: 1056 | Добавил: wernega | Дата: 24.12.2015 | Комментарии (0)

 Творчість видатного українського художника сучасності Олександра Охапкіна, старшого викладача вищої категорії Олександрійської дитячої художньої школи, давно відома далеко за межами України. Його релігійна тематика – написання ікон олійними фарбами через призму українського бароко, став новим поворотом серед богомазів за останні кілька віків. Митець - художник  затребуваний суспільством, відродженням  української  духовності, невичерпним джерелом  Божого благословення… Думаю, що його особлива манера написання ікон має свій вплив на поважних поціновувачів духовного мистецтва іконописання.

 - За свою творчість написано понад 1000 картин, пейзажів, натюрмортів, портретів, замальовок, сюжетів… 300-400 робіт зайняла релігійна, іконописна тема.  Якось, ще в студентські роки, навчаючись  у Дніпропетровському художньому училищі, вик ... Читать дальше »

Просмотров: 1490 | Добавил: wernega | Дата: 24.12.2015 | Комментарии (0)