Поздравляем Вас Гость
Пятница
03.05.2024
03:16
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2015 » Декабрь » 24 » 23 грудня в Олександрії перед мостом по вулиці Героїв Сталінграда сталася ДТП за участі трьох автівок.
02:25
23 грудня в Олександрії перед мостом по вулиці Героїв Сталінграда сталася ДТП за участі трьох автівок.

КАМАЗ перевозив у кузові дві пластикові цистерни з небезпечною речовиною - технічним водним аміаком, що використовується в хімічній промисловості, повідомляють Олександрійські новини. На місці пригоди працюють поліцейські та місцевий підрозділ ДСНС.

Попередньо з’ясували, що вантажний автомобіль "Газель" перед поворотом ліворуч на другорядну дорогу зупинився для надання переваги у русі зустрічному "Таврії", який рухався у напрямку центра міста. Позаду "Газелі" їхав КАМАЗ, водій якого вочевидь не обрав безпечної швидкості руху та дистанції, внаслідок чого вдарив "Газель”. А та по інерції - "Таврію".

Внаслідок зіткнення пошкодилась цистерна з хімічною речовиною, яка одразу почала витікати з кузову. Ніхто з водіїв не постраждав. Запах аміаку розповсюдився на десятки метрів від місця ДТП.

Рятувальники пошкоджену бочку з аміачною водою доставили за межі населеного пункту для подальшої локалізації розливу хімічної речовини, - передають "Ноивни Кіровоградщини".

Просмотров: 907 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]