Поздравляем Вас Гость
Четверг
02.05.2024
17:40
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2015 » Декабрь » 19

 

Вони вдруге влаштували фурор в Олександрі, вони зірвали масу овацій, оплесків і скандування «Браво!Браво!Браво!». Знаменитий Націона́льний заслу́жений академі́чний украї́нський наро́дний хор Украї́ни і́мені Григо́рія Верьо́вки приніс олександрійській публіці неперевершену гаму почуттів пізнання  високого художньо-мистецького  задоволення від виконання українських пісень, що в поєднанні з народними танцями – постановками  створювали  спектакль краси і неповторної  феєрії  прекрасного…

  Все було і  глибокі почуття, і витонченні голоси і майстерна, філігранна танцювальна постановка, і  грація, і  український високо патріотичний запал, і довершеність виконавців …  Це було щось схоже на  казку пісні і танцю, на артистизм і  велику духовність артистів.  Це ансамбль кра ... Читать дальше »

Просмотров: 1314 | Добавил: wernega | Дата: 19.12.2015 | Комментарии (0)

   18 грудня біля Олександрійської районної державної адміністрації  відбулися урочистості  з нагоди відкриття новорічної ялинки, що дала старт усім новорічним святам. Голова РДА А.О.Коломійцев, голова райради  О.А.Коріненко у вітальному слові привітали гостей з початком новорічних свят, яке відкривається Святим Миколаєм.

   - Нехай новорічні свята принесуть в кожну сільську родину славної Олександрійщини побільше радісних подій, здійснення мрій  і сподівань, нехай мир наступить на благодатній, багатій на щедрій на врожаї українській землі, нехай  Святий Миколай стане провісником  усього кращого, доброго, радісного, чого ми всі чекаємо з приходом Нового року. Миру, добра, щастя родинного, міцного довголіття і впевненості, що краще життя ... Читать дальше »

Просмотров: 941 | Добавил: wernega | Дата: 19.12.2015 | Комментарии (0)

 Напередодні свята Дня міліції України, 18 грудня, в міському Палаці культури зібралися колишні працівники органів внутрішніх справ України. У цьому році у ветеранів свято подвійне: 25- річниця міліції України  та 55 років від створення ветеранської організації Олександрійського міського відділу внутрішніх справ. Заходи для ветеранів були організовані Радою ветеранської організації і пройшли в дружній атмосфері. Слова вдячності за багаторічну плідну працю в боротьбі зі злочинністю звучали на адресу ветеранів міліції О.Г.Прохоренка, В.І.Коржа, М.І.Вовченка, О.В.Безуса, Г.І.Донця, В.А.Світановського, Л.М. Дорошенка та ін.

 Під час заходів члени ветеранської організації обговорили питання соціального захисту колишніх працівників органів внутрішніх справ та членів їх сімей. Сивочолі ветерани вкотре поверталися до спогадів про свою молодість, про роботу в міліції, про кол ... Читать дальше »

Просмотров: 885 | Добавил: wernega | Дата: 19.12.2015 | Комментарии (0)

  17 грудня в розважальному центрі «Риф» відбувся регіональний фешн-конкурс краси «Я просто янгол - 2015». Дійство краси і гармонії юних красунь, що приїхали до Олександрії - центру краси і моди. 26-х юних учасниць конкурсу з Кіровограда, Кривого Рогу, Олександрії та Болгарії змагалися у трьох номінаціях: вихід на подіум, демонстрація сучасного одягу та вміння показати себе в образі янгола. Чарівний світ дитинства і його мрій демонстрували дівчатка від 5-ти і до 16-тии років. Красиві костюми, гарні обличчя, посмішки, грація статури, поведінка та культура юних вихованок шкіл моди, заворожили гостей, батьків, членів журі. Директор школи  «Інтрига» Н.Беланюк у вітальному слові відзначила творчий підхід та старанність дітей та їх батьків, які приклали максимум зусиль, щоб зробити свято своїм дітям та гостям.

Усі дівчатка і один хлопчик з ... Читать дальше »

Просмотров: 1239 | Добавил: wernega | Дата: 19.12.2015 | Комментарии (0)