Поздравляем Вас Гость
Четверг
02.05.2024
19:44
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2015 » Декабрь » 19 » Районна ялинка стартувала
11:26
Районна ялинка стартувала

   18 грудня біля Олександрійської районної державної адміністрації  відбулися урочистості  з нагоди відкриття новорічної ялинки, що дала старт усім новорічним святам. Голова РДА А.О.Коломійцев, голова райради  О.А.Коріненко у вітальному слові привітали гостей з початком новорічних свят, яке відкривається Святим Миколаєм.

   - Нехай новорічні свята принесуть в кожну сільську родину славної Олександрійщини побільше радісних подій, здійснення мрій  і сподівань, нехай мир наступить на благодатній, багатій на щедрій на врожаї українській землі, нехай  Святий Миколай стане провісником  усього кращого, доброго, радісного, чого ми всі чекаємо з приходом Нового року. Миру, добра, щастя родинного, міцного довголіття і впевненості, що краще життя неодмінно буде невдовзі радувати кожного мешканця нашої неньки -України. З новорічними святами!, - відмітив очільник Олександрійщини.
  Голова Олександрійської районної ради О.А.Коріненко в свою чергу підкреслила важливість  розвитку територіальних громад району, побажавши кожному селу, його мешканцю процвітання, комфорту, соціального розвитку і самодостатності, щоб нива колосилася і родила, щоб дітки зростали щасливими і розумними, щоб багатіло село, щоб був мир на благодатній Богом землі.

Цього року незвично – новелою стало відкриття новорічної ялинки. Усі сільські та селищні ради Олександрійщини передали свої новорічні вітання через призму великого екрану. Звучали слова побажання миру, злагоди, достатку, любові і радості в Новому 2016-му році...

А потім театралізована сцена, на якій з`явився дід Морозенко в образі мавпочки. Дітки з великою радістю спостерігали за діями мавпочки, яка наступного року буде символом – 2016- го року.  А далі дітки запросили справжнього діда Морозенка та Снігурку, які радо привітали  усіх присутніх з новорічними святами та разом з дітками «засвітили» голубими кольорами святково вбрану  красуню.  А ще дід Морозенко та Снігурка  приготували  кожному малюку новорічні подарунки : солодощі і фрукти. Прочитав новорічного віршика – отримай дарунок. Весело, в хороводі дітки зустріли початок новорічних  свят. Новорічні свята на Олександрійщині стартували.

І.Мельник                  

Просмотров: 942 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]