Поздравляем Вас Гость
Четверг
02.05.2024
23:35
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2015 » Декабрь » 19 » У дружній атмосфері
10:41
У дружній атмосфері

 Напередодні свята Дня міліції України, 18 грудня, в міському Палаці культури зібралися колишні працівники органів внутрішніх справ України. У цьому році у ветеранів свято подвійне: 25- річниця міліції України  та 55 років від створення ветеранської організації Олександрійського міського відділу внутрішніх справ. Заходи для ветеранів були організовані Радою ветеранської організації і пройшли в дружній атмосфері. Слова вдячності за багаторічну плідну працю в боротьбі зі злочинністю звучали на адресу ветеранів міліції О.Г.Прохоренка, В.І.Коржа, М.І.Вовченка, О.В.Безуса, Г.І.Донця, В.А.Світановського, Л.М. Дорошенка та ін.

 Під час заходів члени ветеранської організації обговорили питання соціального захисту колишніх працівників органів внутрішніх справ та членів їх сімей. Сивочолі ветерани вкотре поверталися до спогадів про свою молодість, про роботу в міліції, про колег і друзів…

 Ветеранів  міліції зі святом привітав  голова Ради Олександрійської міської організації ветеранів України О.Є. Болілий  та вручив  відзнаки Президента України « 25 років виведення військ з Афганістану»  ветеранам внутрішніх справ, учасникам бойових дій в  Афганістані  О.І. Гнойовому, В.П.Подвиженку та С.І.Тишковцю.  Надійшло привітання  від голови міської організації ветеранів  МНС В.Іванченка та голови Ради обласної ветеранської організації В.І.Вільного та інших районних організацій.

 День міліції – це свято не тільки пенсіонерів, ветеранів внутрішніх справ, їх родин, це свято для сотень тисяч правоохоронців нової української поліції, це свято для тих поліціянтів, мотивація для яких  працювати в  правоохоронній системі і бути на передовій боротьби зі злочинністю, стоятиме на першому місці.

І.Григорович

Просмотров: 886 | Добавил: wernega | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]