Поздравляем Вас Гость
Пятница
03.05.2024
04:01
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2015 » Декабрь » 19 » «Я просто – янгол - 2015»
10:27
«Я просто – янгол - 2015»

  17 грудня в розважальному центрі «Риф» відбувся регіональний фешн-конкурс краси «Я просто янгол - 2015». Дійство краси і гармонії юних красунь, що приїхали до Олександрії - центру краси і моди. 26-х юних учасниць конкурсу з Кіровограда, Кривого Рогу, Олександрії та Болгарії змагалися у трьох номінаціях: вихід на подіум, демонстрація сучасного одягу та вміння показати себе в образі янгола. Чарівний світ дитинства і його мрій демонстрували дівчатка від 5-ти і до 16-тии років. Красиві костюми, гарні обличчя, посмішки, грація статури, поведінка та культура юних вихованок шкіл моди, заворожили гостей, батьків, членів журі. Директор школи  «Інтрига» Н.Беланюк у вітальному слові відзначила творчий підхід та старанність дітей та їх батьків, які приклали максимум зусиль, щоб зробити свято своїм дітям та гостям.

Усі дівчатка і один хлопчик з Кіровограда  8-річний Сонга Гермен, що не побоявся заявити про себе, показали себе,  культуру мовлення з декламування привітань, віршів та розповіли про себе. Світлість, чистота дитячих очей,  що іскрилися радістю, хвилюванням; вишуканий одяг підкреслював образ юних янголів, котрі принесли глядацькій публіці ще один повчальний урок сучасного підходу в вихованні світських манер поведінки, краси і моди юних учасниць. Членам журі важко було визначити переможців у різноманітних номінаціях, але вони не залишили поза уваги жодного учасника конкурсу  – всі вони отримали подарунки, відзнаки та увагу присутніх у залі. А відбулося дійство завдяки сприянню голови КОДА С.А.Кузьменка  та першого заступника голови обласної ради Ю.О.Гугленка, а також  ФК «Олександрія».

"Брильянтовими янголами" стали:  В. Колісник, К.Бондаренко, В.Шевченко, А.Сергієнко, С.Чумак. У номінації «срібний янгол»:  О.Йонік, А.Тимофієва, М.Андрющенко, Сонга Клеопатра.

Відзнака «золотого янгола» дісталася: О.Алековій (Болгарія),  М.Ігнатовій, В.Беліченко та С.Павловій.

Гран-прі «Я просто янгол - 2015»  виборола юна  12- річна олександрійська красуня Ясміна Клюєва.

Олександрі Йонік відомаї американська фотостудія  запропоновала провести безкоштовну фотосесію та представляти Олександрію на Всеукраїнському конкурсі дизайнерів  "Мода без кордонів" демонструвати сучасні колекції одягу українських дизайнерів.    

  Підсумовуючи результати конкурс директор  футбольного клубу Д.Кітаєв у своєму вітальному слові наголосив, що сьогодні юні красуні продемонстрували  глядачам  свою дитячу вишуканість, показали свій розуму, мислення та вихованість, щоб у подальшому житті домагатися нових перемог, добре навчатись, щоб дитячі мрії завжди збувалися.    
 

І.Мельник              

Просмотров: 1240 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]