Поздравляем Вас Гость
Четверг
02.05.2024
23:39
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2015 » Декабрь » 16

19 грудня,  в день Святого Миколая, планується урочисте відкрити новорічної  ялинки. Попереду зимові свята, яких з найбільшим нетерпінням чекають найменші  мешканці Олександрії – дітлахи.

- Як ідуть справи по підготовці новорічної ялинки, і що нового побачать олександрійці на ній, розповідає начальник УЖКГ Володимир Литовченко:

- Новорічні свята розпочинаються з 19-го грудня і продовжаться до Старого Нового року. На цей період і прикрашається красуня. Ялинка готова до урочистого її відкриття. Швидкими темпами - двома автовишками (17 та 22 м) змонтовано ялинку, що разом дало можливість якіснішого оздоблення іграшками. Попередньо вони були оглянуті: розбиті, замінено на нові. Цього року прикрашати ялинку буде понад 300 іграшок ( 148 & ... Читать дальше »

Просмотров: 867 | Добавил: wernega | Дата: 16.12.2015 | Комментарии (0)

   З нового 2016-го року держава планує передачу до комунальної власності (на баланс міської казни) індустріальний та аграрний коледжі та три ПТУ.

З цього приводу мер С.К.Цапюк  відзначив, що таким чином – передача навчальних закладів боляче вдарить по міській владі – перекреслить її плани.  Уже зараз стало відомо, що згідно нового бюджету країни, заплановані 17 млн. грн., що  міська казна отримувала з власних надходжень на нагальні потреби міста з наступного року зменшаться вдвічі, бо кошти на пільгові перевезення з держбюджету переносяться на міські витрати, а це мінус - майже 5 млн. грн., далі на фінансування індустріального та аграрного коледжів потрібно 25 млн. грн., а сьогодні говорять лише про 8 млн., на трійцю ПТУ потрібно 20 млн. грн., а планують виділити значно менше. На плечі міської  казни передають оплату за пільговий телефонний ... Читать дальше »

Просмотров: 1062 | Добавил: wernega | Дата: 16.12.2015 | Комментарии (0)

Вже традиційно стало, що напередодні Нового року міський голова зустрічається з головами квартальних комітетів м. Олександрія. 50 голів квартальних комітетів приватного сектору відіграють велику роль у життєдіяльності громади міста. Це  і видача довідок про стан родини, це і повсякденні турботи по вивозу сміття з приватних садиб, це і благоустрій приватного сектору...

 Мер Олександрії С.К.Цапюк, звернувшись до голів квартальних комітетів, відзначив їх роль у житті мсіта, наголосив на виконаному та вказав на недоліки роботи голів квартальних комітетів:

- У питанні життя приватного сектору є успіхи та і недоліки. Дещо не допрацювали голови, десь влада не спрацювала, самі мешканці приватного сектору, але в цілому ніхто не залишився без вашої уваги. Сьогодні стоїть завдання збільшити ваші повноваження. Яким чином? Закласти в бюджет 2016- ... Читать дальше »

Просмотров: 906 | Добавил: wernega | Дата: 16.12.2015 | Комментарии (0)