Поздравляем Вас Гость
Пятница
03.05.2024
02:58
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2015 » Декабрь » 16 » Зустріч з головами квартальних комітетів
19:11
Зустріч з головами квартальних комітетів

Вже традиційно стало, що напередодні Нового року міський голова зустрічається з головами квартальних комітетів м. Олександрія. 50 голів квартальних комітетів приватного сектору відіграють велику роль у життєдіяльності громади міста. Це  і видача довідок про стан родини, це і повсякденні турботи по вивозу сміття з приватних садиб, це і благоустрій приватного сектору...

 Мер Олександрії С.К.Цапюк, звернувшись до голів квартальних комітетів, відзначив їх роль у житті мсіта, наголосив на виконаному та вказав на недоліки роботи голів квартальних комітетів:

- У питанні життя приватного сектору є успіхи та і недоліки. Дещо не допрацювали голови, десь влада не спрацювала, самі мешканці приватного сектору, але в цілому ніхто не залишився без вашої уваги. Сьогодні стоїть завдання збільшити ваші повноваження. Яким чином? Закласти в бюджет 2016- го року фінансовий рядок  про виділення кожному квартальному комітету певну суму коштів (наприклад,  30- 40 тис. грн., - авт.) для вирішення найбільш насущних проблем (вирізка та посадка дерев, ямковйи ремонт дорі, вивіз сміття і таке ін.). Чи  є згода?, - спитав мер.

Голови  квартальних комітетів погодилися з пропозицією влади стосовно мати певні кошти на благоустрій  приватного сектору, який може виокнуватись більш динамічно і швидшими темпами, бо голови квартальних комітетів знають свої найбільші проблеми.

Л.Давиденко, перший заступник міського голови, наголосила на думці, що треба за кожним квартальним комітетом (округом) закріпити депутатів нового скликання, щоб вони детальніше мали змогу спілкуватися і вивчати та реально допомагати мешканцям приватного сектору шляхом виділення казенних коштів на невідкладні заходи з благоустрою приватного сектору. Це буде ділова і конкретна взаємна співпраця депутата з виборцями. Вникати не тільки в цифри, а й в конкретні проблеми городян та вирішувати їх – це крок до добробуту всіх мешканців Олександрії.Також вона висловила думку щодо підтримки депутататів головами квартальних комітетів, щоб співпраця мала позитивний результат. 

  

Просмотров: 907 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]