Поздравляем Вас Гость
Четверг
02.05.2024
19:30
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2015 » Декабрь » 16 » Чи витягне міський бюджет нове навантаження?
19:39
Чи витягне міський бюджет нове навантаження?

   З нового 2016-го року держава планує передачу до комунальної власності (на баланс міської казни) індустріальний та аграрний коледжі та три ПТУ.

З цього приводу мер С.К.Цапюк  відзначив, що таким чином – передача навчальних закладів боляче вдарить по міській владі – перекреслить її плани.  Уже зараз стало відомо, що згідно нового бюджету країни, заплановані 17 млн. грн., що  міська казна отримувала з власних надходжень на нагальні потреби міста з наступного року зменшаться вдвічі, бо кошти на пільгові перевезення з держбюджету переносяться на міські витрати, а це мінус - майже 5 млн. грн., далі на фінансування індустріального та аграрного коледжів потрібно 25 млн. грн., а сьогодні говорять лише про 8 млн., на трійцю ПТУ потрібно 20 млн. грн., а планують виділити значно менше. На плечі міської  казни передають оплату за пільговий телефонний зв`язок для ветеранів Другої світової війни та забезпечення громадян пільговим паливом. Влада не бачить цифр бюджету країни 2016-го року. Добре, якщо за основу візьмуть 1/12 фінансування ( помісячно), і не гріше буде якщо залишать за основу старий бюджет, який дасть можливість прожити 2016-й рік без катаклізмів.

- Як тільки ми побачимо проект нового бюджету, лише тоді можна остаточно сказати яким він буде, а поки ситуація така, - відмітив міський голова.

І.Мельник          

Просмотров: 1061 | Добавил: wernega | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]