Поздравляем Вас Гость
Четверг
02.05.2024
22:35
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2015 » Декабрь » 16 » Нові ялинкові прикраси
23:45
Нові ялинкові прикраси

19 грудня,  в день Святого Миколая, планується урочисте відкрити новорічної  ялинки. Попереду зимові свята, яких з найбільшим нетерпінням чекають найменші  мешканці Олександрії – дітлахи.

- Як ідуть справи по підготовці новорічної ялинки, і що нового побачать олександрійці на ній, розповідає начальник УЖКГ Володимир Литовченко:

- Новорічні свята розпочинаються з 19-го грудня і продовжаться до Старого Нового року. На цей період і прикрашається красуня. Ялинка готова до урочистого її відкриття. Швидкими темпами - двома автовишками (17 та 22 м) змонтовано ялинку, що разом дало можливість якіснішого оздоблення іграшками. Попередньо вони були оглянуті: розбиті, замінено на нові. Цього року прикрашати ялинку буде понад 300 іграшок ( 148 – малі іграшки, 101 – великі кулі та 23 -іграшки-гарбузи),. Докупили ще 42 великі іграшки, що стануть, справді,  приємною несподіванкою. З минулого року не були використані 20-х нових іграшок (на випадок розбитих під час вітру). Новорічна ялинка дуже гарна, струнка. Крім цього, оновили будиночок діда Морозенка, його бічні сторони,  дах, пофарбували. Відреставровані плакатні новорічні картинки. Готуємо надувних Морозенка та Снігурку (чистимо, миємо).
- Якщо випаде сніг, чи слід малечі очікувати снігової гірки біля ялинки?
- Без вяского сумнівук, якщо буде сніг, то снігова гірка для розваг дітей буде і цього року. Тим більше, що в нас є вже свій грейдер, який зможе оперативно її нагорнути, підновлювати, якщо будуть опади.  
- Які будуть прийняті відповідні міри безпеки під час новорічних свят?   
  - Організовано цілодобову охорону новорічної ялинки та дерев і кущів, що були висаджені напередодні. Все йде по плану. 18-го грудня буде встановлено платформу для виступів аматорів художньої самодіяльност. На протязі новорічних свят управління культури та туризму міської ради планує велику художньо- концертну програму, що буде продовжуватись до старого Нового року. Гадаю, впевнений, що радість, веселий настрій та бадьорість для малюків та мешканців нашого міста будуть очікуваними і виправданими.     

 В управлінні економіки міської ради, начальник відділу торгівлі Л.Марковська,  повідомила, що прийнято  відповідне рішення  виконкому  про надання дозволу та визначено  місця  для здійснення торгівлі новорічними ялинками в межах м. Олександрія, що вже почали продаватися з 16- грудня, а також надано дозвіл для здійснення торгівлі сувенірно-карнавальними атрибутикою, солодкою ватою та поп- корном підприємцю С.Шовкоплясу  та підприємцю І.В.Кубкіну дано  дозвіл на розміщення дитячого атракціону «Веселий паровоз» під час проведення передноворічних та новорічних свят біля ялинки.       

І.Григорович    

Просмотров: 867 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]