Поздравляем Вас Гость
Пятница
03.05.2024
04:30
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2015 » Декабрь » 05

4 грудня в сесійні залі Олександрійської міської ради відбулася перша сесія новообраних  депутатів  міської ради VII скликання. Нагадаємо читачам, що 25 жовтня відбулися черго́ві місце́ві ви́бори депутатів місцевих рад та сільських, селищних, міських голів.  Згідно нового законодавства олександрійці обрали 36 депутатів міської ради, сільських та селищних голів, а також  Олександрійського міського голову. Відсьогодні розпочато процес  заново сформувати органи місцевого самоврядування.

На установчій та представницькій першій сесії голова міської територіальної виборчої комісії О. Івань ознайомив численну аудиторію присутніх у залі про результати виборів. Зокрема, офіційно представив громаді Олександрії кожного з депутатів, його приналежність до партій чи блоків.  Новообрані депутати склали присягу. Наступним питанням було оголошено про  результати&nbs ... Читать дальше »

Просмотров: 1498 | Добавил: wernega | Дата: 05.12.2015 | Комментарии (0)

Сьгодні, 5-го грудня, в Районному будинку культури відбулася благодійницька акція «Діти за здоровий спосіб життя» та ярмарок  дитячих іграшок. Кожен бажаючий міг  безкоштовно взяти іграшку чи щось зі шкільного приладдя. У кого було бажання, той в скриньку вносив пожертвування на лікування  7-ої річної олександрійської дівчинки Ані, котра хворіє на СНІД. Акцію підтримали та прийняли в ній участь: танцювальні колективи  «Авантюрин», «Вуличний балет» , учасники спортивних секцій  ВСК «Захист» і спортивний клуб «Айкідо» та  представники політичної  партії «Самопоміч».  

  Концертна програма  з виступами художніх колективів принесла задоволення  та радість малечі та батькам, котрі  вихідного дня відгукнулися на допомогу  тому, хто її сьогодні конче ... Читать дальше »

Просмотров: 1072 | Добавил: wernega | Дата: 05.12.2015 | Комментарии (0)

Прийшов час підведення підсумків роботи журналістів місцевих засобів масової інформації за звітний попередній період. Тому і зібралися 3-го грудня в затишному Будинку футболу ті, хто своєю справою - словами і хвалить, і гудить, хто виступає пропагандистом складного сьогодення…

- Відсьогодні членами міськрайонної  територіальної організації НСЖУ є 41 її член. Сьогодні мені приємно вручити  посвідчення члена НСЖУ 41-му члену, журналісту «Сільського вісника» Наталії Луценко, котра прийшла до нашої спілки, маючи за плечима  успішну роботу в журналістиці. Це добре, коли наші ряди зростають за рахунок творчої та активної  молоді, - розпочала зібрання, секретар  міськрайонної територіальної організації НСЖУ  Ірина Балашова (головний редактор «Сільського  вісника»). ... Читать дальше »

Просмотров: 1017 | Добавил: wernega | Дата: 05.12.2015 | Комментарии (0)