Поздравляем Вас Гость
Пятница
03.05.2024
02:30
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2015 » Декабрь » 5 » Ротація в місцевому осередку журналстів
14:00
Ротація в місцевому осередку журналстів

Прийшов час підведення підсумків роботи журналістів місцевих засобів масової інформації за звітний попередній період. Тому і зібралися 3-го грудня в затишному Будинку футболу ті, хто своєю справою - словами і хвалить, і гудить, хто виступає пропагандистом складного сьогодення…

- Відсьогодні членами міськрайонної  територіальної організації НСЖУ є 41 її член. Сьогодні мені приємно вручити  посвідчення члена НСЖУ 41-му члену, журналісту «Сільського вісника» Наталії Луценко, котра прийшла до нашої спілки, маючи за плечима  успішну роботу в журналістиці. Це добре, коли наші ряди зростають за рахунок творчої та активної  молоді, - розпочала зібрання, секретар  міськрайонної територіальної організації НСЖУ  Ірина Балашова (головний редактор «Сільського  вісника»).

На звітно-виборні збори зібралася більша половина її членів. Ірина Балашова розповіла про проведену роботу, як секретаря так і членів бюро територіальної організації НСЖУ.

Були зустрічі, була організована тематична фотовиставка "Миттєвості життя" , була участь в конкурсах, була участь у суботниках по очистці, р.Березівка та посадці дерев... Були екскурсії до Чигирина, до Головківки, до Нової Праги, Протопопівки, до Скелі.. (зелений туризм – одноденна екскурсія ді німіців, корейців, болгар, - авт.), велася робота членів бюро... Журналісти не були осторонь усіх подій, що відбувалися в місті та за його межами. Вони жили життям олександрійців...   

На зборах було розглянуто кілька питань, зокрема обрання нового секретаря та членів бюро та обрання делегатів на з`їд обласної спілки журналістів та делегування олександрійських повноважень в обласній спілці.            

Одноголосним рішенням було переообрано на  посаду секретаря місцевих журналістів Ірину Балашову,  яка продовжила очолювати міськрайонну територіальну організацію НСЖУ.

Другим питанням було затверджено новий склад бюро правління територіальної організації, до якої, після певної ротації, увійшли: Надія  Бойко (КТМ), Руслан Гаврилов («Моя Александрия»), Євген Грановський (міське радіомовлення), Віктор Голобородько («Городской курьер»), Олена Карпачова («Олександрійський тиждень»), Іван Мельник («Вільне Слово»), Олена Сторчова («Сільський вісник»).

Членами правління обласної організації НСЖУ обрано Ірину Балашову, Віктора Голобородька та Євгенію Ніколаєву.

Вшановуючи пам'ять колишнього члена НСЖУ, нині покійного  журналіста, краєзнавця, поета та публіциста Анатолія Кохана, олександрійські журналісти прийняли рішення звернутись до до робочої групи по декомунізації з пропозицією підтримати прохання перейменувати вул. Калініна на вулицю Анатолія Кохана.

В`ячеслав Чебишев  презентував увазі журналістів макет літературної відзнаки  імені журналіста Анатолія Кохана, що щорічно буде вручатися кращому місцевому журналісту в різних літературних жанрах разом з премією. Також він презентував свій новий літературний доробок ( 3-тю книгу, - авт.), перший  сигнальний примірник, який вийшов 2013- го  року, а сьогодні, після доповнеь, готується до масового друку – автобіографічну повість «… не поле перейти».

І.Мельник

Просмотров: 1017 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]