Поздравляем Вас Гость
Пятница
03.05.2024
05:57
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2015 » Декабрь » 5 » Чужої біди не буває
14:41
Чужої біди не буває

Сьгодні, 5-го грудня, в Районному будинку культури відбулася благодійницька акція «Діти за здоровий спосіб життя» та ярмарок  дитячих іграшок. Кожен бажаючий міг  безкоштовно взяти іграшку чи щось зі шкільного приладдя. У кого було бажання, той в скриньку вносив пожертвування на лікування  7-ої річної олександрійської дівчинки Ані, котра хворіє на СНІД. Акцію підтримали та прийняли в ній участь: танцювальні колективи  «Авантюрин», «Вуличний балет» , учасники спортивних секцій  ВСК «Захист» і спортивний клуб «Айкідо» та  представники політичної  партії «Самопоміч».  

  Концертна програма  з виступами художніх колективів принесла задоволення  та радість малечі та батькам, котрі  вихідного дня відгукнулися на допомогу  тому, хто її сьогодні конче потребує. Даний захід відбувся за сприяння голови ОРДА А.О.Коломійцева, зокрема, ведучою заходу  "Діти за здоровий спосіб життя " була депутат обласної ради від політичної партії  "Самопомочі"  Ірина Чемерис, директор центру соціальних допомог сім`ії та молоді при Олександрійській райдержадміністрації. 

 Підсумовуючи  результати акції, А.Тримбач відмітив, що зібрані кошти в сумі 3000 грн. були передані мамі хворої Ані, яка передала щиросердну дяку за  те, що люди  не залишились байдужими до чужого горя. 

Не буває чужих дітей, не буває чужої біди, бо шлях до життя починається з людини. 

І.Мельник

Просмотров: 1073 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]