Поздравляем Вас Гость
Воскресенье
28.04.2024
02:09
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2015 » Ноябрь » 25

Розбудити пасивність громади в управлінні містом на противагу деяким місцевим політикам Олександрії, котрі постійно на сесіях міської ради закидали на адресу міської влади та депутатів, що громада Олександрії не допускається до управління містом, віднині при міській раді почала діяти рада старійшин. До цієї поважної ради увійшли найбільш відомі колишні керівники підприємств та організацій, хто свого часу вніс свою важливу частку життя, свій досвід і знання на благо Олександрії. З цього приводу міський голова С.К.Цапюк  наголосив, що віднині при міській раді починає роботу рада старійшин, громадська рада та молодіжний парламент, котрі повинні внести свій позитив у розбудові соціально-економічного розвитку Олександрії, що дасть можливість допомоги для більш якісної допомогив роботі і новому складу депутатів Олександрійської міської ради.

Головою ради старійшин одноголосно обр ... Читать дальше »

Просмотров: 1242 | Добавил: wernega | Дата: 25.11.2015 | Комментарии (0)

Сьогодні, 25 листопада, в сесійні залі ОРДА відбулася перша сесія районної ради  VII скликання. Голова районної територіальної виборчої комісії Анатолій Куруп зачитав  постанову про вибори в одномандатному виборчому окрузі від 20.11.15 р. про реєстрацію депутатів районної ради VII скликання. Усі 34 округи мають свого депутата. Найбільшу кількість депутатів буде представляти Блок Петра Порошенка "Солідарність" - 16 депутатів, "Опозиційний блок" та "Батьківщина" будуть представлені по 5 депутатів, "Радикальна партія" – 5 і "Укроп" - 3. Слід відмітити, що 11 депутатів знову були обрані депутатами з колишніх 52-х VI скликання.

Після обрання тимчасової президії райради, виступив голова РДА А.О.Коломійцев, який зачитав вітальний лист від губернатора Кіровоградщини С.А.Кузьменка, в  якому очільник області привітав д ... Читать дальше »

Просмотров: 1335 | Добавил: wernega | Дата: 25.11.2015 | Комментарии (0)

24 листопада в Олександрії відбулася презентація відкриття лабораторії Малої Академії Наук України на базі "Олександрійської колегіму-спеціалізована школа №20".

Успіхи олександрійських юних науковців відомі далеко за межами області, України та світу. Згадаймо цьогорічний успіх юного винахідника з електроенергетики Самуїла  Кругляка, який підкорив США, де сьогодні навчається. Олександрія – є одним із центрів підготовки майбутніх науковців, де зростають майбутні винахідники, інженера, вчені… Відкриття філії МАНУ стало логічним продовженням розвитку ефективної середньої освіти в області, - наголосив на початку  зустрічі А.Г.Коротков, директор МАН в Кіровоградській області.

 Заступник голови КОДА С.П.Коваленко, який майже 20 років був директором  колегіуму,виступаючи перед учасниками зібрання з ... Читать дальше »

Просмотров: 1306 | Добавил: wernega | Дата: 25.11.2015 | Комментарии (0)