Поздравляем Вас Гость
Суббота
27.04.2024
18:26
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2015 » Ноябрь » 25 » Розбудити пасивність громади
21:15
Розбудити пасивність громади

Розбудити пасивність громади в управлінні містом на противагу деяким місцевим політикам Олександрії, котрі постійно на сесіях міської ради закидали на адресу міської влади та депутатів, що громада Олександрії не допускається до управління містом, віднині при міській раді почала діяти рада старійшин. До цієї поважної ради увійшли найбільш відомі колишні керівники підприємств та організацій, хто свого часу вніс свою важливу частку життя, свій досвід і знання на благо Олександрії. З цього приводу міський голова С.К.Цапюк  наголосив, що віднині при міській раді починає роботу рада старійшин, громадська рада та молодіжний парламент, котрі повинні внести свій позитив у розбудові соціально-економічного розвитку Олександрії, що дасть можливість допомоги для більш якісної допомогив роботі і новому складу депутатів Олександрійської міської ради.

Головою ради старійшин одноголосно обрано С.І.Гришка, колишнього директора НВО «Етал» та заступника міського голови,  його заступником обрано В.Й.Гурецького, колишнього директора  ВАТ «Олександрійська фабрика діаграмних паперів».

Члени ради старійшин ознайомилися з соціально-економічною ситуацією в місті, з новими програмними цілями, які озвучив мер, відмітивши, що рада старійшин стане органом, який буде ефективно долучатися до управління містом.

Перший заступник міського Л.В.Давиденко вірить, що досвід і знання поважних у місті людей буде слугувати головному напрямку, одній меті  – покращенню добробуту олександрійців, їх соціальна захищеність та комфорт проживання. Міська рада буде прислухатися до думок членів ради старійшин і готова всіляко сприяти конструктивній роботі, коли громада долучається до розподілу надходжень міської казни, визначаючи пріоритетні, нагальні напрямки доцільності фінансування. З цього приводу підписано розпорядження міського голови щодо громадських слухань програми економічного розвитку Олександрії на 2016-й рік. 

Голова ради старійшин С.І.Гришко, звертаючись до міського голови, підкреслив доцільність і вчасність організації роботи ради старійшин:

- Ми готові до тісної співпраці з владою міста, щоб від цього виграли тільки олександрійці. Нам треба серйозно думати, як збільшити кількість нових робочих місць, як залучити інвестора до міста. Шляхи є, і вони  різні: одні інвестори готові завтра вже прийти в Олександрію, але вони чекають контрольного пакету акцій підприємств (і є такі керівники, котрі готові продати контрольний пакет акцій, - авт.), інші чекають гарантій, що їх робота буде мати всіляку підтримку з боку місцевої влади.

   Разом з виконкомом, з депутатським корпусом треба працювати так, щоб громада Олександрії  в скрутний час енергетичної та політичної кризи відчула, що розпочата нова сторінка, коли продовжуватимуться капітальні ремонти доріг, лікарень, коли  створюватимуться нові робочі місця, коли людина праці відчує, що вона потрібна нашій державі, коли вона відчує радість проживання в Олександрії.

Рада буде працювати секційно (по розписаних групах)  – по напрямках згідно розписаного положення про раду старійшин. Збиратися на спільні засідання рада старійшин буде один раз на квартал.    

І.Мельник                         

Просмотров: 1242 | Добавил: wernega | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]