Поздравляем Вас Гость
Воскресенье
28.04.2024
21:12
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2015 » Ноябрь » 25 » Ольга Коріненко – голова Олександрійської районної ради
20:12
Ольга Коріненко – голова Олександрійської районної ради

Сьогодні, 25 листопада, в сесійні залі ОРДА відбулася перша сесія районної ради  VII скликання. Голова районної територіальної виборчої комісії Анатолій Куруп зачитав  постанову про вибори в одномандатному виборчому окрузі від 20.11.15 р. про реєстрацію депутатів районної ради VII скликання. Усі 34 округи мають свого депутата. Найбільшу кількість депутатів буде представляти Блок Петра Порошенка "Солідарність" - 16 депутатів, "Опозиційний блок" та "Батьківщина" будуть представлені по 5 депутатів, "Радикальна партія" – 5 і "Укроп" - 3. Слід відмітити, що 11 депутатів знову були обрані депутатами з колишніх 52-х VI скликання.

Після обрання тимчасової президії райради, виступив голова РДА А.О.Коломійцев, який зачитав вітальний лист від губернатора Кіровоградщини С.А.Кузьменка, в  якому очільник області привітав депутатів з народною довірою та наголосив про ефективну роботу райради на шляху реалізації соціально-економічних завдань, які  вимагатимуть від депутатського корпус злагодженої роботи. Також керівник району розповів присутнім у залі про економічно-соціальну ситуацію в районі, наголосивши, що головним завданням є подальший розвиток сільських громад у розбудові соціальної інфраструктури  для задоволення потреб сільського мешканця.

 Президія обрала новий склад лічильної комісії. Головою обрано депутатів райради:   В.Калашнік – директора Недогарської ЗОШ I-III  ступенів, заступником – Л.Замкову, заступника директора ТОВ «Колос».

Таємним голосуванням 29 депутатів з 33-х (один відсутній, - авт.) депутати обрали головою Олександрійської районної ради Ольгу Анатоліївну Коріненко, 1973 р. н., уродженку м. Бобринець. За плечима О.А.Коріненко 2 вищі освіти (вчитель початкових класів та магістр управління, - авт.), робота на педагогічній ниві  в Дніпропетровську та 2 роки директором Щасливської ЗОШ I-III  ступенів. З 2006 р.працювала головним спеціалістом райвно, а з 2011 р.– начальник районного відділу освіти. Одружена, має двох дітей.

Колишнього голову райради М.С.Бойка, який протягом 30 років був депутатом районної та обласної рад, керівником райради, депутати щиросердно провели бурхливими оплесками, побажавши міцного довголіття та родинного затишку.

У свою чергу М.С.Бойко подякував за побажання, відмітивши, що все свідоме життя прийшлося на Олександрійщину.  

-  Вкотре хочу наголосити новобраним депутатам, - що  віднині ваша робота повинна носити єдину мету: ви одна партія, яка повинна працювати на громаду Олександрійщини.   

                 

Просмотров: 1336 | Добавил: wernega | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]