Поздравляем Вас Гость
Воскресенье
28.04.2024
13:49
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2015 » Ноябрь » 21

Завтра, 22-го листопада, в Запоріжжі відбудеться матч 15-го туру ЛІГА- ПАРІ-МАТЧ. ФК «Олександрію» буде приймати аутсайдер Чемпіонату  запорізький «Металург», який має в своєму активі лише 3 залікових очка.  Але треба добре пам’ятати, що найважче грати саме з командами аутсайдерами. Вони виходять на поле як востаннє. Нам потрібна лише перемога, яка дасть можливість обійти в турнірній таблиці  донецький «Олімпік», котрий  21-го листопада програв київському «Динамо» з рахунком – 0:3. У разі нашої перемоги ми повертаємо 8- му сходинку турнірної таблиці, якщо «Сталь» не здолає вдома львівські «Карпати». «Ворскла»  перемогла ужгородську «Говерлу» - 2:1,& ... Читать дальше »

Просмотров: 1090 | Добавил: wernega | Дата: 21.11.2015 | Комментарии (0)

16-17-19-го листопада в малій залі міської ради відбулося засідання робочої групи  з реалізації положень З У «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського)тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки. Під головуванням  керуючого справами  виконавчого комітету В.Чеботарьова (дякувати голові, що він толерантно, виважено і грунтовно підходив до перейменувань вулиць, відчувається професія історика, - авт.) та 25 членів  ради було опрацьовано та запропоновано до зміни понад 90  топонімічних назв мікрорайонів, вулиць, площ, бульварів Олександрії, чиї назви пов’язані з іменами комуністичних діячів,чиї імена засуджено новою ідеологією декомунізації. .

... Читать дальше »

Просмотров: 1934 | Добавил: wernega | Дата: 21.11.2015 | Комментарии (0)

Не сьогодні - завтра прийде непогода зі снігом, морозами, хурделицями, відлигами... І від цього нікуди дітися:  з-и-м-а! Чекаємо, готуємося до неї, але вона приходить зненацька. Гульк за вікно,- а там - все білим-біло. Настрій піднімається, а для комунальників настають часи випробування у боротьбі з зимовими негараздами…

На сторожі нашого комфорту життя в зимовий період стоїть відповідальна робота комунальних служб з благоустрою та справність спецтехніки. Оперативність розчистки та прибирання снігу, посипка доріг і тротуарів під час ожеледиці – це той необхідний комплекс робіт, що вимагає попередньої ретельної осінньої підготовки комунальних служб, що забезпечить безперебійну роботу соціальної  інфраструктури Олександрії в зимовий період.  

- З чим комунальники зустрінуть негаразди зимового періоду? Запитали ми в начальника УЖКГ міс ... Читать дальше »

Просмотров: 1244 | Добавил: wernega | Дата: 21.11.2015 | Комментарии (0)

19 листопада на черговому засіданні виконкому Олександрійської мсіькради прийнято рішення про утворення Ради старійшин при Олександрійському міському голові та затверджено положення про його діяльність.
Новий консультативно-дорадчий орган створений для сприяння участібільш широких кіл громадськості в місцевому самоврядуванні з залученням великого досвіду парцівників різних галузей, досвідчених фахівців економіки, управління, культури, медицини, освіти та науки  на шляху визначення стратегічних шляхів та новацій подальшого соціально- економічного розвитку Олександрії.
В новообрану Раду старійшин залучені 33 чоловіки, які будуть ділитися своїм досвідом, знаннями уміннями та навиками для  вирішення нагальних життєвих питань мешканців міста.
Промисловістю будуть опікуватися:
БОВДУР Вадим Васильович – пенсіонер, голова виконкому Олександрійс ... Читать дальше »

Просмотров: 1350 | Добавил: wernega | Дата: 21.11.2015 | Комментарии (0)

20 листопада о 15. 00 в районному будинку культури відбулися збори колишніх працівників  ДХК «Олександріявугілля», а нині працівників ліквідаційного ДП «Трест  Олександріярозрізобуд». На зустріч з новим головою ліквідаційної комісії Сергієм Бершадським (кіровоградець) прийшло понад 100 працівників підприємства (з 281- го, люди зневірилися, що борги будуть виплачені, - авт.). Цій зустрічі передувала ранкова  акція протесту мітингувальників, яким держава заборгувала понад 7 млн. грн заробітної платні. Під стінами «білого будинку» - РДА зібралися близько десятка активістів. Голова райдержадміністрації А.О.Коломійцев (підприємство розташоване на землях району, - авт.) уважно вислухав протестувальників, наголосивши, що сьогодні, за зверненням губернатора С.А.Кузьменка до Міністра енергетики та вугільної промисловості України, в Олександрію приїде ... Читать дальше »

Просмотров: 1532 | Добавил: wernega | Дата: 21.11.2015 | Комментарии (0)