Поздравляем Вас Гость
Воскресенье
28.04.2024
16:40
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2015 » Ноябрь » 21 » Потрібна лише перемога
22:28
Потрібна лише перемога

Завтра, 22-го листопада, в Запоріжжі відбудеться матч 15-го туру ЛІГА- ПАРІ-МАТЧ. ФК «Олександрію» буде приймати аутсайдер Чемпіонату  запорізький «Металург», який має в своєму активі лише 3 залікових очка.  Але треба добре пам’ятати, що найважче грати саме з командами аутсайдерами. Вони виходять на поле як востаннє. Нам потрібна лише перемога, яка дасть можливість обійти в турнірній таблиці  донецький «Олімпік», котрий  21-го листопада програв київському «Динамо» з рахунком – 0:3. У разі нашої перемоги ми повертаємо 8- му сходинку турнірної таблиці, якщо «Сталь» не здолає вдома львівські «Карпати». «Ворскла»  перемогла ужгородську «Говерлу» - 2:1,  донецький «Шахтар» без жодних проблем – на одній нозі - здобув крупну перемогу над луцькою «Волинню» - 4:0. Одеський «Чорноморець» зумів вдома здобути залікове очко не поступившись дніпропетровському  «Дніпру» - 0:0, чим ускладнив гонитву "Дніпра"  за медалі  ЛІГА-ПАРІ-МАТЧ.

Для нас важливі результати завтрашніх матчів  «Сталь» - «Карпати»  та  «Металіст» - «Зоря».

Нагадаємо уболівальникам, що напередодні в товариському поєдинку ФК «Олександрія» розійшовся бойовою нічиєю з луганською «Зорею» - 2:2. 

Планується виїзд уболівальників на матч. Завтра о 9.30 від`їзд з пл. Леніна. Трансляція поєдинку на каналі "2+2".

Судити матч буде львівський арбітр Юрій Грисьйо.

Поєдинок на стадіоні «Славутич Арена» розпочнеться о 14. 00.  Підтримаємо  своїх – вони того варті! Вперед  до перемоги!

І.Мельник       

Просмотров: 1091 | Добавил: wernega | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]