Поздравляем Вас Гость
Суббота
27.04.2024
17:24
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2015 » Ноябрь » 08

Одним із найпроблемніших на сьогодні питань у реформуванні житлового – комунального господарства країни є питання як перейти мешканцям багатоквартирних житлових будинків з комунальної власності в приватну – до об`єднань співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ). Думки з цього приводу дуже різняться. Вже понад 20 будинків в Олександрії є власністю мешканців ОСББ. Інша, більша чисельність громадян, чули, знають, вивчають таку можливість, але в силу боязні, що держава не виконає своїх обіцянок – стосовно  передачі в ОСББ капітально відремонтованого житла, вичікують.

 Мій співрозмовник Володимир Мороз, спеціаліст УЖКГ, який одним із перших в місті взявся за створення  ОСББ. В далекому вже 1997 році мешканці колишнього гуртожитку заводу «Автоштамп» по вул. Садова, 31 приватизували квартири. Постало питання ... Читать дальше »

Просмотров: 1155 | Добавил: wernega | Дата: 08.11.2015 | Комментарии (0)

Сьогодні якість взуття, що реалізується на споживчому ринку міста, та всієї країни, перетворилась для споживачів на серйозну проблему.  Надзвичайно багато скарг надходить з цього приводу і до відділу торгівлі управління економіки міської ради.

- Людмило Дмитрівно, з якими скаргами найчастіше звертаються покупці в разі придбання неякісного товару?, - запитую в спеціаліста управління  економіки  міської ради  Л.Д.Марковської.
- Найчастіше люди скаржаться на  дефекти промислового характеру: відставання; відклеювання чи тріщини підошви; перелом чи нестійкість каблука; неякісне виконання швів; тощо.  Дехто розчарований, що взуття почало промокати, а це не підпадає під категорію неякісного взуття і є порушенням правил його експлуатації та догляду в умовах вологого клімату. 
- Значна частина олекс ... Читать дальше »

Просмотров: 1480 | Добавил: wernega | Дата: 08.11.2015 | Комментарии (0)

Що ж такі матчі по-справжньому  стають надбанням олександрійського футболу. Цей поєдинок 14- го туру з лідером  ЛІГА-ПАРІ-МАТЧ донецьким «Шахтарем» став ще однією важливою футбольною сторінкою  в доробку «Олександрії». Не дивлячись на програш - 2:3, команда нашого президента довела грандам, що з нами треба, ой як  ще рахуватися. Досадне вилучення на 31-й хв. з поля Шендріка  – за другу картку, не зламало дух і волю наших хлопців. Вони не спасували, а грали на високих морально-вольових якостях, демонструючи  агресивний, швидкісний, комбінаційний та розкішний на моменти футбол. Якби доля була більш прихильнішою, то в кінцівці поєдинку могли не тільки зрівняти рахунок, а й  перемогти, якби дві флангові атаки були замкнуті, то «гірники» поїхали до Львова в плачевному стані.

 Поч ... Читать дальше »

Просмотров: 1647 | Добавил: wernega | Дата: 08.11.2015 | Комментарии (0)