Поздравляем Вас Гость
Четверг
02.05.2024
16:03
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2015 » Октябрь » 13

Які прийняті дієві заходи з підготовки житлового фонду Олександрії до роботи в осінньо-зимовий період  2015-2016 років?  Питання підготовки міста до роботи, коли не за горами холод, дощ, сніг, мороз, ожеледиця, коли на порозі зима, знаходяться в постійному полі зору міського голови та комунальників.

Наскільки будуть  якісно підготовлені  багатоквартирні  будинки (внутрішньо будинкові та зовнішні  комунікації)  до зимового періоду, від того і залежатиме як ми перезимуємо.

 На щопонеділкових апаратних нарадах міський голова С.К.Цапюк наголошує і суворо питає в начальника УЖКГ В.Литовченка, в директора КП «Житлогосп» В.Костенка та в керівника КП «Благоустрій» В.Олійника про хід виконання необхідних комплексних технічних робіт по підготовці житлового та комунального сектора міста ... Читать дальше »

Просмотров: 1079 | Добавил: wernega | Дата: 13.10.2015 | Комментарии (0)

Сьогодні, 13 жовтня, з огляду на температурні погодні умови, розпочинається опалювальний сезон. Чи готові теплопостачальники  міста забезпечити в терміни його початок  і чи зможуть олександрійці за нових тарифів на тепло вчасно розраховуватися? Про це ми і ведемо розмову з директором КП «Теплокомуненерго» Аллою Анатолійовною Грибачовою:

- Всі наші котельні станом на 13 жовтня готові розпочати новий опалювальний сезон, щоб в оселях олександрійців було тепло і затишно.  Вирішено питання на рівні губернатора  з «Кіровоградгазом» про терміни та умови подачі газу на котельні міст обласного підпорядкування.  Для цього зроблено всі відповідні технологічні ремонти та випробування. Зрозуміло, що після гідравлі ... Читать дальше »

Просмотров: 1279 | Добавил: wernega | Дата: 13.10.2015 | Комментарии (0)

Вдруге поспіль депутат міської ради, голова обласної організації політичної партії «Сила людей» Володимир Дожджаник, кандидат на посаду міського голови Олександрії, проводить міські змагання на веломобілях серед юних олександрійців. Цього разу змагання проходили на трасі «Вербова Лоза» в перерві між заїздами автокросменів-професіоналів.

У перегонах на веломобілях прийняло участь 48 наших юних земляків, які змагалися в двох вікових групах. Це було справжнє дитяче спортивне свято, яке принесло неповторність, задоволення  та щасливі моменти визнання.   

- Минулого року партія «Сила Людей» започаткувала традиційні щорічні змагання юних олександрійців з гонок на веломобілях. Ми максимально наблизили наші перегони до справжніх, що відбувалися поряд на трасі. Треба було бачити очі і радість та велике задоволенн ... Читать дальше »

Просмотров: 1250 | Добавил: wernega | Дата: 13.10.2015 | Комментарии (0)