Поздравляем Вас Гость
Четверг
02.05.2024
10:09
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2015 » Октябрь » 13 » Володимир Дожджаник: «СИЛА ЛЮДЕЙ» – це партія для українців»
10:22
Володимир Дожджаник: «СИЛА ЛЮДЕЙ» – це партія для українців»

Вдруге поспіль депутат міської ради, голова обласної організації політичної партії «Сила людей» Володимир Дожджаник, кандидат на посаду міського голови Олександрії, проводить міські змагання на веломобілях серед юних олександрійців. Цього разу змагання проходили на трасі «Вербова Лоза» в перерві між заїздами автокросменів-професіоналів.

У перегонах на веломобілях прийняло участь 48 наших юних земляків, які змагалися в двох вікових групах. Це було справжнє дитяче спортивне свято, яке принесло неповторність, задоволення  та щасливі моменти визнання.   

- Минулого року партія «Сила Людей» започаткувала традиційні щорічні змагання юних олександрійців з гонок на веломобілях. Ми максимально наблизили наші перегони до справжніх, що відбувалися поряд на трасі. Треба було бачити очі і радість та велике задоволення учасників, які відчули себе спортсменами... На противагу 28 учасників, в сьогоднішніх змаганнях взяло участь 48 веломобілістів, які показали швидкість, майстерність, завзятість та спортивний азарт, що спонукав до перемог. Дві вікові групи: 5-8 і 9-12 років боролися за чемпіонство – медалі, Дипломи, подарунки,а солодощі стали винагородою для всіх, без винятку,  не тільки учасників змагань, а й юних уболівальників, котрі прийшли підтримати своїх друзів  - розпочав свою розповідь В.Дожджаник.

- Володимире Васильовичу, «Сила Людей» протягом останніх двох років активно бере участь у загальноміських заходах та заходах, запланованих її керівництвом. Про це добре відомо олександрійцям. Ви підтримуєте АТО, волонтерський рух, хворих на СНІД та гепатит і т.д. Це нова, молода політична партія...

- «Сила Людей» - це політична партія для нашої молодої України, в яку ввійшли лідери громадських організацій з усієї країни. Я можу твердо запевнити, що партія – лідер по всіх політичних критеріях, вона незаангажована, є правильною, з відсутністю олігархів у її рядах, вона для народу. Як голова обласної організації партії «Сила Людей», яка пройшла шлях формування серйозного відбору її членів, можу стверджувати, що в нас немає «тітушок». Це відповідь нашим опонентам. Звісно, що відбір до партії не спонтанний, ретельний і виважений. Кожна нова людина проходить перевірку Контрольно-ревізійної комісії партії. Нашими членами сьогодні є понад 100 активних олександрійців та тисячі прихильників, що поділяють нашу діяльність, погляди, і головне – наші акції, що сприяють допомозі незахищених верств населення. Щоб стати членом партії треба пройти курси політосвіти. Членів «Сили Людей» неможливо купити. Ми рухаємося в правильному напрямку, ми впевнені, що на виборах 25 жовтня нашу політичну силу підтримають виборці, які знають, що «Сила людей в силі самих людей, в їх єднанні і цілеспрямованості на добрі справи, що дадуть новий імпульс нашого з вами життя в нашій Богом дарованій Україні, яка буде заможною, щасливою і мирною країною, - відмітив кандидат на посаду міського голови В.Дожджаник.

Просмотров: 1250 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]