Поздравляем Вас Гость
Суббота
04.05.2024
05:12
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2015 » Сентябрь » 02

  Ми стоїмо напередодні виборів до місцевих органів самоврядування від яких залежатимуть наступні  5 років нашого з вами життя.  З кожним днем все частіше ми говоримо про наше завтра: кого обрати міським головою, а кого  депутатами, кому  довіримо свої повноваження  управляти розвитком соціально-економічної  інфраструктури Олександрії. Звісно, що політичні страсті та амбіції між  можливими кандидатами та політичними партіями з кожним днем, що наближають нас до 26 жовтня, набувають некерованості,  а більше того провокативного характеру.

Так, днями на території  Центрального ринку м. Олександрія, що є його міською комунальною власністю, було написані нісенітниці на адресу одного із місцевих політичних активістів.

  ... Читать дальше »

Просмотров: 2495 | Добавил: wernega | Дата: 02.09.2015 | Комментарии (0)

 Сьогодні голова громадської організації «Шлях до життя»  Анатолій Тримбач провів чергову акцію по запобіганню розповсюдження тяжкої хвороби на СНІД. Вкотре олександрійці мають змогу безкоштовного анонімного проведення тесту.

З 10 години ранку на центральні площі міста була встановлена палатка в якій медсестра міської лікарні  О.Туз проводила експрес – тестування на СНІД.

Акція відбувається  під егідою «Нової хвилі»? Чому, ми запитали в Анатолія Тримбача:

- Свого часу В.Дожджаник проявив ініціативу матеріально допомагати в проводенні подібних акцій, що направлені на те, щоб зупинити тяжкі хвороби набутого імунудефіциту. Гепатит та СІНД можна побороти при умові, коли людина веде здоровий спосіб життяі ... Читать дальше »

Просмотров: 1123 | Добавил: wernega | Дата: 02.09.2015 | Комментарии (1)

1 вересня в День знань міський голова С.К.Цапюк  відвідав першу шкільну лінійку початку нового навчального року в НВК  «ЗНЗ I-III  ступенів № 9 – спеціалізована школа».

687 учнів навчального закладу сядуть за парти, щоб знову поринути в світ нових знань, умінь і навиків, нових творчих здобутків. А для  учнів трьох перших класів – це перші кроки на шляху здобутку перших вражень самостійного шкільного життя, шкільної дисципліни, першого  уроку,  першого  прочитаного слова і речення, першого  самостійного досвіду, який вчителі  будуть доносити до свідомості і розуму першокласникіів

Виступаючи перед  учнями, вчителями та батьками, ... Читать дальше »

Просмотров: 1204 | Добавил: wernega | Дата: 02.09.2015 | Комментарии (0)