Поздравляем Вас Гость
Пятница
03.05.2024
19:51
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2015 » Сентябрь » 2 » Про ситуацію навколо Центрального ринку
21:38
Про ситуацію навколо Центрального ринку

  Ми стоїмо напередодні виборів до місцевих органів самоврядування від яких залежатимуть наступні  5 років нашого з вами життя.  З кожним днем все частіше ми говоримо про наше завтра: кого обрати міським головою, а кого  депутатами, кому  довіримо свої повноваження  управляти розвитком соціально-економічної  інфраструктури Олександрії. Звісно, що політичні страсті та амбіції між  можливими кандидатами та політичними партіями з кожним днем, що наближають нас до 26 жовтня, набувають некерованості,  а більше того провокативного характеру.

Так, днями на території  Центрального ринку м. Олександрія, що є його міською комунальною власністю, було написані нісенітниці на адресу одного із місцевих політичних активістів.

 Як реагує керівництво комунального підприємства на цю ганебну акцію, ми запитали в директора Ю.В.Носа:

- Комунальне  підприємство «Центральний ринок» є одним зі найважливіших соціальних об’єктів в структурі  міста. Так би мовити, - його  «легені міста», які повинні дихати свіжим повітрям.  Наразі приходиться констатувати факти втягування  підприємств , в морально нечистоплотні  «грязні» політичні ігри деяких  кандидатів. Тому, звертаюсь як до політичних лідерів партій і до майбутніх кандидатів, так і до пересічних громадян Олександрії – виборців з великим проханням:  не втягувати підприємство «Центральний ринок»  в політичні інтриги, і не створювати різноманітні провокації на території ринку.  За попередні  роки роботи на посаді директора ринку мені і моїй команді вдалося, незважаючи на економічну кризу в країні, привести комунальне підприємство в одне із самих успішних підприємств  не лише в масштабах міста.  Це відбулося завдяки праці спеціалістів, котрі  об`єднані єдиною метою:  розвиток та задоволення потреб продавців та покупців.
-  У чому полягає нагальність такого інтерв’ю, що стало першопричиною? 
- Днями на контейнерах, що знаходяться на території ринку, були  розклеєні листівки агітаційного характеру  та  відкритого провокаційного, в яких була викладена  інформація правдивість якої явно викликає великий  сумнів у здорово мислячих людей. Я хочу акцентувати особливу увагу на непричетність комунального підприємства «Олександрійський центральний ринок»  до різного роду  сумнівних політичних інтриг, коли справа доходить до одкровеннях провокацій, і ...навіть до нетрадиційних сексуальних нахилів  деяких можливих кандидатів, відомих у місті не лише нетрадиційними сексуальними нахилами… Відвідуючи ринок з метою покупок городяни і гості міста, гадаю, впевнений, що їм дуже неприємно  читати  подібні написи, що Панібратенко… самі знаєте хто…!?» Ринок – не місце для нечистоплотних політичних розборів. Це аморально.   
- Яка реакція господарів на те, що на їх  контейнерах з`являються  політичні  прокламації та написи?   
 - Обклеєні  контейнери  належать приватним підприємцям -  це їх власність. Вони їх придбавали на власно зароблені кошти, що далися нелегкою працею  підприємця.  Контейнера мають однакову конструкцію, пофарбовані і обладнані рекламними щитами, що естетично  вписуються в загальний архітектурний ансамбль міста. Безумовно, що обклеювати листівками та робити написи на будівлях  без дозволу  господаря контейнера не законно, і аморально.  
- Центральний ринок не місце для агітацій?
- Діючим  законодавством України  чітко визначені місця для проведення політичної  агітаційної кампанії. Ринок слугує для задоволення  потреб у різноманітних послугах  та широкому виборі товарів для покупців.  Він окультурюється,  він – чистий і охайний.  Працюють щоденно люди.  І миття асфальту…  також лягає на плечі адміністрації ринку та підприємців.  Виходячи з вище сказаного, хочу ще раз наголосити, що треба зупинити подібні «акції», що явно є провокативними. Робота «Центрального ринку»  ні в якому разі з політикою не пов`язана.   

І.Мельник

Просмотров: 2495 | Добавил: wernega | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]