Поздравляем Вас Гость
Пятница
03.05.2024
20:32
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2015 » Сентябрь » 2 » Учитись, учитись і учитись
08:34
Учитись, учитись і учитись

1 вересня в День знань міський голова С.К.Цапюк  відвідав першу шкільну лінійку початку нового навчального року в НВК  «ЗНЗ I-III  ступенів № 9 – спеціалізована школа».

687 учнів навчального закладу сядуть за парти, щоб знову поринути в світ нових знань, умінь і навиків, нових творчих здобутків. А для  учнів трьох перших класів – це перші кроки на шляху здобутку перших вражень самостійного шкільного життя, шкільної дисципліни, першого  уроку,  першого  прочитаного слова і речення, першого  самостійного досвіду, який вчителі  будуть доносити до свідомості і розуму першокласникіів

Виступаючи перед  учнями, вчителями та батьками, міський голова С.К.Цапюк наголосив, що навчання – це світ пізнання нового, цікавого незвіданого, важливого, радісного та яскравого враження, що в подальшому визначить долю кожного  учня-випускника.

-Нехай ваше шкільне життя повниться рікою міцних знань, добра і відповідальності, миру, затишку, родинного щастя у кожній вашій  оселі. А ми, дорослі, влада, її виконавчий комітеті  депутати міської ради, будемо і надалі створювати вам належні, комфортні умови для якісного одержання знань і умінь, щоб ви виросли справжніми патріотами з національною ідеєю глибокої поваги і любові до України. Нехай оновлені класи стануть для вас світлою домівкою, умовою старанності в здобуванні ґрунтовних знань, щоб ваші знання стали у пригоді  побудови міцної, квітучої країни.  Здобувайте міцні знання, здобувайте професію і повертайтеся розбудовувати рідне місто, - відмітив мер Олександрії.
Методист управління освіти, молоді та спорту  С.Гейко від імені освітян Олександрії побажала учням наснаги до знань, любові і поваги до вчителів; вчителям – титанічної праці в реалізації навчально-виховного процесу, який дасть  учням достойні знання; батькам – гордості і радості  кожного дня за своїх дітей-учнів, витримки і підтримки в засвоєнні нових знань та умінь.

 Директор навчального закладу Т.А.Малишева побажала учням, батькам, педагогічному колективу  міцного здоров`я; учням  - гарту, вимогливості  в здобуванні знань, відповідальності, поваги до оточуючих, розвитку індивідуальних здібностей; батькам  шани і поваги до дітей;   вчителям – віддати всі свої знання і  вміння на благо виховання підростаючого покоління  Усім, без винятку, Ангела Охоронця в  на життєвій ниві навчання, натхнення і реалізації всього задуманого. Керівник закладу  відмітила, що з 26 випускників цього року – 24  стали студентами вищих навчальних закладів України, а  Г.Тєрєхов став студентом Кельнского університету в Німеччині. Понад 70 учнів  школи  показали  високі здобутки в навчанні. Від імені всіх вона подякувала міську владу в особі  міського голови С.К.Цапюка за великий вклад в організації та проведенні  капітального ремонту  початкової ланки навчання, яого не було протягом  понад 60 років від  дня побудови закладу.   

Меценат закладу Л.Коваль, депутат  міської ради, від  свого імені побажала учням нових відкриттів у світі навчання, миру і злагоди, дружби, поваги один до одного, до вчителів, бути слухняними і  вихованими, вбиратив себе, як губка, кращі риси люсдького характеру, бажання на відмінно навчатись, любити родину і країну в якій проживаєш.                   

Святковий настрій у батьків, в учнів, в учителів, бо сьогодні це свято всіх нас. Залунав дзвінким голосом традиційний шкільний дзвоник, що покликав учнів до отримання нових знань, нового життя, нових відкриттів та хороших несподіванок... 

І.Мельник

Просмотров: 1204 | Добавил: wernega | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]