Поздравляем Вас Гость
Суббота
04.05.2024
04:43
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2015 » Сентябрь » 2 » Щоб місто було здоровим
21:08
Щоб місто було здоровим

 Сьогодні голова громадської організації «Шлях до життя»  Анатолій Тримбач провів чергову акцію по запобіганню розповсюдження тяжкої хвороби на СНІД. Вкотре олександрійці мають змогу безкоштовного анонімного проведення тесту.

З 10 години ранку на центральні площі міста була встановлена палатка в якій медсестра міської лікарні  О.Туз проводила експрес – тестування на СНІД.

Акція відбувається  під егідою «Нової хвилі»? Чому, ми запитали в Анатолія Тримбача:

- Свого часу В.Дожджаник проявив ініціативу матеріально допомагати в проводенні подібних акцій, що направлені на те, щоб зупинити тяжкі хвороби набутого імунудефіциту. Гепатит та СІНД можна побороти при умові, коли людина веде здоровий спосіб життяі та регулярно проходить медичне обстеження.  І сьогодні ми проводимо тестування на виявлення чи не виявлення СНІДу. 160 олександрійців  мають змогу безкоштовно пройти експрес- тест. За годину роботи лаборанта  вже понад 50 осіб пересвідчились, що вони здорові. Олександрійці  вдячні за те, що вони можуть ще раз перевірити свій стан здоров`я. А сьогоднішня акція викликана тим, що  лише за серпень поточного року виявлено 10 чоловік у яких виявлено страшну хворобу.  Це спалах епідемії  на СНІД. Я не пам`ятаю, щоб за останні 6 років був подібний випадок. Зупинити, не боятися тестування,  вкотре наголосити молоді, що здоровий спосіб життя – це щасливе довголіття - мета і ціль сьогоднішньої акції.

  В.Дожджаник  в свою чергу відмітив про наступне:

- Сьогоднішня і попередні акції з експрес - тестування – це моя добра воля допомагати  людям, котрі в силу фінансових труднощів не можуть перевірити свій стан здоров`я на випадок  можливого захворювання на гепатит чи СНІД. Тому кілька років тому, коли до мене звернувся керівник  організації «Шлях до життя» Анатолій Тримбач про надання матеріальної допомоги, я з великим задоволенням відгукнувся. І вже сьогодні це стало традиційним явищем. Зупинити, попередити, допомогти людині, котра потрапила в  біду – це обов’язок кожного свідомого християнина. Не треба боятися тестування, якщо, не дай Боже,  чим раніше буде виявлено якесь відхилення,  тим  успішним буде боротьба з хворобою – антиретровірусна терапія, яка дозволяє людям боротися з хворобою і жити.      

Олександрійці підходили і підходили, дякували за надану можливість ще раз пересвідчитись  у тому, що вони здорові.

І.Мельник             

Просмотров: 1123 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 1
1 wernega  
0
tongue

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]