Поздравляем Вас Гость
Четверг
02.05.2024
20:37
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2015 » Июнь » 30

28 июня в интервью "ТСН. Тиждень" Н.Яресько, министр финансов Украины Наталья Яресько заявила, что возможен технический дефолт никак не повлияет на украинскую банковскую систему и на обычных украинцев.

- Да, приостановление платежей по внешним долгам равно техническому дефолту, но не надо бояться этого слова. Это никак не влияет на нашу банковскую систему. Потому что наши банки не держат этот внешний долг на своих балансах. То есть это не влияет на их платежеспособность, никак не влияет на депозиты наших граждан, никак не влияет на денежную единицу, на нашу гривну, - заявила Яресько. Это технический дефолт. Народ не должен бояться, что вот-вот закончатся все наши программы кредитования. Как раз наоборот. МВФ дает публичную поддержку, что они понимают, что финансирование нашей страны - это цель №1. Ее мы можем достич ... Читать дальше »

Просмотров: 1797 | Добавил: wernega | Дата: 30.06.2015 | Комментарии (0)

В далекому 1935 році, в Олександрії для поодиноких та нужденних  незрячих була створена артіль, з метою змінити спосіб життя, бути корисними суспільству та матеріально себе забезпечувати. Об’єднання незрячих сформувалося в послідуючому в первину організацію для незрячих. Йшли роки від найпростіших виробів -  ґудзикового виробництва перейшли на випуск електротехнічного обладнання низьковольтної апаратури.

- З 1991 року в Україні, як і в усіх країнах СНД, почався спад виробництва, розрив економічних зв’язків, зупинка підприємств, втрата ринків збуту. Це торкнулося і нашого підприємства,- говорить заступник директора УВП УТОС з соціальних питань Лілія Лук`янчук.  - Втрата роботи для 500 працівників, 300 ... Читать дальше »

Просмотров: 1120 | Добавил: wernega | Дата: 30.06.2015 | Комментарии (0)

Рубрика:«Про чесність»

 У наш час дуже легко скривдити людину, а якщо вона ще і поважного віку, то й поготів.  Одним поглядом, словом, дією… Чесність, порядність, мораль у кривдників відсутня.

Мова далі піде про торговельників. Ні в якому разі не хочу  образити жодним словом чесних, добропорядних продавців, котрі цінують свою професію, та шанобливо ставляться до свого покупця.  Те, що нас дурять виробники продуктів харчування давно відомо. Нашпигований водою  весь асортимент напівфабрикатів з курячого м`яса, заморожена рибна продукція  – з кілограма до 400 г води, ковбаси з підвищеною солоністю - завищений нормативний вмісту солі, - для  виходу більшої ваги ковбаси…. Обман, хитрість  і ненаситність…  

... Читать дальше »

Просмотров: 1271 | Добавил: wernega | Дата: 30.06.2015 | Комментарии (0)

Війна пройшла через серця кожного мешканця Олександрійщини. Страшні, смертельні роки окупації, коли смерть чатувала на кожному кроці. Накази, попередження, заборони… Все було проти українського народу. Олександрія – маленька за територією в роки війни була як на долоні в гітлерівців. Важко було вести підпільну роботу… Була смерть, розстріли, побої, знущання, вивіз в Німеччину, приниження людської гідності.  Ось яким порядком керувалися фашисти в нашому місті. Підполковник – гебітскомісар  Ульман, а пізніше Кальмер проводили  політику фашистської  зверхності... Читайте…, дивіться.    ... Читать дальше »

Просмотров: 1268 | Добавил: wernega | Дата: 30.06.2015 | Комментарии (0)

Патріотизм - це одна із головних  складових людського характеру. Його змістом є любов до батьківщини, відданість своєму народові, гордість за надбання національної культури. Він керує свідомістю, заставляючи робити великі і малі вчинки в ім'я батьківщини. Патріотизм, як і честь, виховує великих, сильних людей, які не рахуються із ціною свого життя і здатні пожертвувати ним заради рідної землі.

Саме про патріотизм – відданість Україні в мобілізаційний період і велася розмова організована начальником Олександрійського військкомату  підполковником  А.Карло зі своїм заступником майором О. Братченком, держслужбовцем управління військкомату А.Тарасенком та т.в.о. начальника Олександрійського міського відділу УСБУ в Кіровоградській області підполковником О.Демочком, на яку відгукнулися представники місцевих ЗМІ та в ... Читать дальше »

Просмотров: 1366 | Добавил: wernega | Дата: 30.06.2015 | Комментарии (0)