Поздравляем Вас Гость
Воскресенье
05.05.2024
21:58
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2015 » Апрель » 29

Заслухавши уважно виступ начальника фінансового управління міської ради О.Грищенко, котра доповіла присутнім членам виконкому  про складну  фінансову ситуацію  з боргами за енергоносії, склалося враження, що держава заганяє себе в боргову яму. Перший заступник міського голови Л.Давиденко  зауважила, що про успіхи виконання  економічно-фінансового плану  за перший квартал 2015-го року  нічого сьогодні говорити, коли  борги сягають десятки мільйонів гривень.

37 млн. грн заборгувало місто за енергоносії. 12 мільйонів винні комунальні підприємства, 2 млн. грн – винна  освіта, місцевий бюджет -  3 млн. грн, які будуть сплачені в найближчий період.  До речі, як не сумно, але 15 млн. грн  винне населення за отримане тепло. Борги сталися через бідність людей.  Сьогодні арештовані всі рахунки «Те ... Читать дальше »

Просмотров: 1180 | Добавил: wernega | Дата: 29.04.2015 | Комментарии (0)

   З  1-го квітня обов`язки  директора КП «Житлогосп»  виконує Володимир Григорович Костенко. Молода, енергійна людина, з досвідом роботи в сфері надання послуг обійняв доволі  відповідальну і непросту в нинішніх умовах посаду – надавати послуги населенню, коли знаходимося на шляху різкого зростання енергоносіїв ( електроенергія, газ, вода, теплопостачання).

- КП «Житлогосп» -  балансоутримувач  520  будинків  м. Олександрія. Господарство надзвичайно велике та об`ємне, що потребує щосекундного забезпечення  мешканців багатоповерхівок всіма необхідними послугами (водопостачання, каналізація, тепло, освітлення, прибирання прибудинкових територій, ремонт будинків – за цим всім необхідно щоденно слідкувати, - авт.), - говорить В.Г.Костенко. 
  - Що с ... Читать дальше »

Просмотров: 1569 | Добавил: wernega | Дата: 29.04.2015 | Комментарии (0)

Рубрика: «На постійному контролі влади»

Пройшло  два тижні від першого висвітлення у «Вільному Слові»  матеріалу про хід  ямкового ремонту доріг м. Олександрії. Редакція постійно буде інформувати городян про хід ремонту дорожнього покриття на найбільш завантажених автотранспортом дорогах Олександрії.  Мешканці міста часто запитують: які в подальшому будуть ремонтувати дороги? Люди бажають, щоб редакція надала повний перелік вулиць. Кожен хоче бачити в цьому списку  «свою» вулицю.  Скільки відремонтовано доріг, і які плани робіт на подальші тижні, про це з нами поділився головний інженер ПП «Промбудсервісальянс» Віталій Смоляр:

- Так, станом на 29 квітня ... Читать дальше »

Просмотров: 1371 | Добавил: wernega | Дата: 29.04.2015 | Комментарии (0)