Поздравляем Вас Гость
Воскресенье
05.05.2024
19:03
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2015 » Апрель » 29 » Ремонт доріг у розпалі
06:51
Ремонт доріг у розпалі

Рубрика: «На постійному контролі влади»

Пройшло  два тижні від першого висвітлення у «Вільному Слові»  матеріалу про хід  ямкового ремонту доріг м. Олександрії. Редакція постійно буде інформувати городян про хід ремонту дорожнього покриття на найбільш завантажених автотранспортом дорогах Олександрії.  Мешканці міста часто запитують: які в подальшому будуть ремонтувати дороги? Люди бажають, щоб редакція надала повний перелік вулиць. Кожен хоче бачити в цьому списку  «свою» вулицю.  Скільки відремонтовано доріг, і які плани робіт на подальші тижні, про це з нами поділився головний інженер ПП «Промбудсервісальянс» Віталій Смоляр:

- Так, станом на 29 квітня ямковим ремонтом відремонтовано частину вул. Червоностудентська, Кременчуцьке шосе, вул. Чонгарська.  Днями фрезерували вул. Діброву до перехрестя з вул. Калініна (об’єм робіт великий буде виконано, - авт.), а сьогодні завершуємо асфальтувати (станом на 29 квітня, - авт.). На черзі вул. Чижевського, Примакова.  Це робота на найближчі кілька днів. Техніка працює справно, асфальт підвозиться згідно графіка…  Ще раз хочу повторитися – головне, щоб погодні умови були сприятливі.  
- Люди хочуть дізнатися про весь список вулиць, на яких буде проводитись ремонт дорожнього покриття?  

- Нагадаю, що  ремонтом буде охоплено 35 вулиць міста (частина робіт виконана,  про це вже інформувало «Вільне слово» читачів, - авт.). Звісно, що найбільше переліком вулиць цікавляться  автомобілісти.  Це дороги, що мають найбільше автомобільне навантаження, тому їх ремонт щорічно обов’язковий: вул. Луначарського, Червоноармійська, Знам`янська, 50-років Жовтня,  пр. Леніна,  Гагаріна,  6-го Грудня,  Коваленка, Шевченка, 8-го Березня,  Миру, Труховської-Ванєєвої, Нагорної, Зої Космодем`янської,  Горького,  Калініна (від вул. Чекістів до Червоного козацтва), Радянська, Пушкіна,  Героїв Сталінграду (на вул. Знам`янську), Садова, Культурна,  Дніпропетровське шосе, Першотравнева, Червоного козацтва, Куйбишева – це ті вулиці, які на черзі по ремонту дорожнього покриття.

                                                                                                                                                                                                     І.Мельник

Просмотров: 1371 | Добавил: wernega | Рейтинг: 4.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]