Поздравляем Вас Гость
Воскресенье
05.05.2024
20:45
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2015 » Апрель » 03

Щиро вітаю футбольних уболівальників з початком другої частини 24-го чемпіонату України з футболу серед команд першої ліги.  У непростий  економічний та соціально-політичний  час для країни футбол повинен об'єднати суспільство.  Футбол без кордонів – це спорт, який найбільше гуртує та консолідує людей заради однієї бажаної мети – гідний та пристойний виступ своєї команди. Наші цілі і завдання, що були окреслені на початку чемпіонату керівництвом  клубу, залишаються незмінними – той, хто ставить перед собою завжди вищі завдання і виконує їх, має право бути серед сильніших.  У цьому наша сила українця та спортсмена. Футбол  був, є  і буде тим видом спорту, який повинен принести країні мир і спокій, він дає нам усім радість спілкування, заряджає на добрі справи, він виховує  патріотизм, бажання перемоги, сили і завзяття, він є каталіз ... Читать дальше »

Просмотров: 955 | Добавил: wernega | Дата: 03.04.2015 | Комментарии (0)

Пам’ятна подія відбулася 3-го квітня в житті афганців, що проживають в селищі Нова Прага Олександрійського  району.  Всього в бойових діях в Афганістані приймало  участь 25 новопражців. Один з них – Андрій Ковтун загинув.

 Голова  громадської організації «Олександрійська районна спілка ветеранів війни в Афганістані (воїнів-інтернаціоналістів)»  Валентин Кондрескул під час урочистостей вручив  9 воїнам-інтернаціоналістам, що пройшли війну на афганській землі, нагороди– відзнаки учасника бойових дій в Афганістані.

Урочистості  відбулися в ЗОШ I-II ступенів. Педагогічний  та учнівський колектив затишної оселі-школи – храму знань, організували цікаву концертну програму.  Сценарій  урочистостей увібрав у себе найкращі слова на адресу тих, хто сьогодні захищає незалежність нашої країни, перейнявши к ... Читать дальше »

Просмотров: 1111 | Добавил: wernega | Дата: 03.04.2015 | Комментарии (0)

2-го квітня в Димитровому був траур – похорони 30-річного воїна-кіборга Павла Кравченка, який мужньо захищав один із стратегічних пунктів  в зоні АТО – Донецький аеропорт. Добре знаємо  скільки днів точилися кровопролитні бої за його підконтрольність з боку обох воюючих сторні, скільки загинуло наших земляків  з Кіровоградщини… Сьогодні, коли відбуваються миротворчі процеси,  - з під завалів аеропорту дістають тіла героїв. Міський голова С.Цапюк оголосив 2 квітня днем жалоби.

Народився Павло Станіславович Кравченко  27.12.1984р. в смт Димитровому.  Після строкової служби в лавах ЗСУ залишився служити за контрактом.   Під час жорстоких боїв за аеропорт 21 січня пропав без вісті. Понад два місяці мама загиблого не знала, що з її сином. Страшна  звістка таки прийшла в дім матері... 

На прощання прийшла велика ... Читать дальше »

Просмотров: 1284 | Добавил: wernega | Дата: 03.04.2015 | Комментарии (0)