Поздравляем Вас Гость
Воскресенье
05.05.2024
21:50
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2015 » Апрель » 3 » Разом з командою!
21:05
Разом з командою!

Щиро вітаю футбольних уболівальників з початком другої частини 24-го чемпіонату України з футболу серед команд першої ліги.  У непростий  економічний та соціально-політичний  час для країни футбол повинен об'єднати суспільство.  Футбол без кордонів – це спорт, який найбільше гуртує та консолідує людей заради однієї бажаної мети – гідний та пристойний виступ своєї команди. Наші цілі і завдання, що були окреслені на початку чемпіонату керівництвом  клубу, залишаються незмінними – той, хто ставить перед собою завжди вищі завдання і виконує їх, має право бути серед сильніших.  У цьому наша сила українця та спортсмена. Футбол  був, є  і буде тим видом спорту, який повинен принести країні мир і спокій, він дає нам усім радість спілкування, заряджає на добрі справи, він виховує  патріотизм, бажання перемоги, сили і завзяття, він є каталізатором здорового суспільства.

Керівництво  ФК «Олександрія»  має  вироблену  стратегію і тактику, що  спрямована  на досягнення найвищих цілей. Ми сильні, бо за нами стоять уболівальники – щиросердні,  чуйні  та справедливі, вони віддані команді, ділять з нею і радості перемог, і гіркоту поразок. Шаную дух олександрійського вболівальника, його енергію, небайдужість до своєї «Олександрії». 

 Запрошую всіх, кому футбол став добрим та надійним другом, приходьте на КСК «Ніка», вболівайте, виховуйте підростаюче покоління  на прикладах високої громадянської культури, поваги до людей,  стриманості, толерантності та відповідальної моралі. Двері «Олександрії», її керівництва, тренерського складу, гравців завжди радо відкриті для взаємного спілкування, для консолідації футбольного товариства, для нашого спільного завдання - спортивного зростання. Разом з командою – ми непереможна сила, яку нікому не здолати!

З повагою, Сергій Кузьменко 

Сьогодні о 17. 00 на КСК "Ніка" відбудеться матч  ФК "Олександрія" - "Гірник" (Кривий Ріг).

Прийди і підтримай своїх!

 

Просмотров: 956 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]