Поздравляем Вас Гость
Воскресенье
05.05.2024
15:09
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2015 » Апрель » 3 » Вчора Димитрове попрощалось з кіборгом
02:15
Вчора Димитрове попрощалось з кіборгом

2-го квітня в Димитровому був траур – похорони 30-річного воїна-кіборга Павла Кравченка, який мужньо захищав один із стратегічних пунктів  в зоні АТО – Донецький аеропорт. Добре знаємо  скільки днів точилися кровопролитні бої за його підконтрольність з боку обох воюючих сторні, скільки загинуло наших земляків  з Кіровоградщини… Сьогодні, коли відбуваються миротворчі процеси,  - з під завалів аеропорту дістають тіла героїв. Міський голова С.Цапюк оголосив 2 квітня днем жалоби.

Народився Павло Станіславович Кравченко  27.12.1984р. в смт Димитровому.  Після строкової служби в лавах ЗСУ залишився служити за контрактом.   Під час жорстоких боїв за аеропорт 21 січня пропав без вісті. Понад два місяці мама загиблого не знала, що з її сином. Страшна  звістка таки прийшла в дім матері... 

На прощання прийшла велика кількість мешканців Димитрового: рідні,  близькі, друзі, товариші. Голова  громадської організації «Олександрійська районна спілка ветеранів війни в Афганістані (воїнів-інтернаціоналістів)»  Валентин Кондрескул після похорон був небагатослівним:

- Сьогодні вже вкотре Олександрійщина  оплакує  своїх героїв, що загинули, захищаючи свій рідний край – свою Україну.  Нестерпна біль пронизує серце, коли йде неоголошена війна, коли свій свого вбиває, коли ворог - українець.  Таке в голові не вкладається. Ми воювали в  Афганістані, ...і там  було не так.., але там був ворог-іноземець… У нас одне бажання,  - щоб більше не стріляли, щоб більше не гинув генофонд  української нації – молоде покоління.

Міський голова С.К.Цапюк наголосив, що ця війна - це прагнення  українців мати свою батьківщину, в якій щасливо жити, але шлях до волі, миру і злагоди в Україні жорстокий, жаль втрати не передати словами, як утішити рідних  загиблого героя П. Кравченка

-Пам`ятати, не забувати рідних, виховувати нашу молодь на прикладах героїв АТО - це наш обов`язок, це наш борг, - нагосолив міський голова.  

 І.Мельник       

Просмотров: 1284 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]