Поздравляем Вас Гость
Четверг
02.05.2024
16:08
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2015 » Март » 26

На ці запитання, і не тільки, сьогодні стараються дати відповідь різноманітні фінансові інститути, агенції, брокерські контори, аналітики з ринку фінансів та банківської діяльності та ін.  Багато хто зводить до єдиної причини  – війна на Сході головний чинник наших економічних негараздів, що боляче вдарив по національній валюті, та різкого відтоку інвалюти. А чи це є головним чинником у наших бідах? Здається, що ні!

Відтепер всі намагання самостійно стабілізувати курс долара, до якого нас прив`язали свого часу, практично неможливо без сторонньої допомоги. Гидко-бридко признатися, що  свого часу економіка країни будується  по принципу купив – продав. Доля іноземного товару щорічно збільшується на противагу (необхідному) вітчизняному. Ми «загнали» легку промисловість, хімічну галузь, галузь будматеріалів, побутової тех ... Читать дальше »

Просмотров: 1840 | Добавил: wernega | Дата: 26.03.2015 | Комментарии (0)

Громада – це велика сила, здатна творити добрі справи. У свій час міська влада на базі ЗОШ №5, яка припинила своє існування за відсутності належної кількості учнів, шляхом реконструкції та капітального ремонту створила для підростаючого покоління  комфортні  умови для занять технічною творчістю.  Центр об`єднав усі розрізнені до цього територіально гуртки воєдино (зокрема, станцію юних натуралістів). Діти прийшли у світлі кабінети, в тепло і затишок. Впевнений, що подібних закладів  у Кіровоградській області та і в країні можна налічити не більше двох десятків.

Сьогодні  виникла колізія по колишніх будівлях станції юних натуралістів. Міська рада свого часу вирішила нежитлові будівлі колишньої  станції юних натуралістів  передати  в користування багатодітній родині Павла та Ольги Самойлових, котрі  виявили бажання перебудувати дані приміщ ... Читать дальше »

Просмотров: 1298 | Добавил: wernega | Дата: 26.03.2015 | Комментарии (0)

25 березня прем’єр-міністр А.Яценюк провів селекторну нараду з головами  облдержадміністрацій по питанню ефективного впровадження в життя нових правил по наданню житлових субсидій.

- Соціальний захист населення питання надзвичайної важливої ваги, бо за ним стоїть благополуччя мільйонів родин України. Сьогодні субсидію – дієву допомогу від держави отримує майже 1,2 млн. сімей (7% від кількості сімей в Україні, - авт.). Якщо говорити мовою цифр, то кожна сім`я в середньому по лютому отримала субсидію в розмірі 326,4 грн, - озвучив Сергій Кузьменко, губернатор Кіровоградщини.  У зв’язку з наступним підвищенням цін і тарифів на газ та електроенергію Уряд ухвалив рішення про подальше суттєве спрощення процедури призначення житлової субсидії.
- Які документи для цього потрібно підготувати, щоб отримати ... Читать дальше »

Просмотров: 2271 | Добавил: wernega | Дата: 26.03.2015 | Комментарии (0)