Поздравляем Вас Гость
Четверг
02.05.2024
06:54
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2015 » Март » 19

Те, що сьогодні відбувалося на головній спортивній арені - на національному спортивному  комплексі «Олімпійський»  у матчі «Динамо» -«Евертон»(Ліверпуль,  Англія) ще раз довело, що сьогодні українці сильніші, вони здатні перемагати, не дивлячись на складну економічно-політичну та соціальну ситуацію в країні. Підопічні С.Реброва  привели Україну до шаленого успіху – в 1/8 розіграшу Кубку Ліги Європи  футболісти «Динамо» вперше в  історії українського футболу здобули  перемогу з крупним рахунком над англійцями – 5:2.  Цьому успіху передувала поразка в першому матчі в Англії – 1:2. Гості в звітному  поєдинку в Києві мали фору в одне очко. Звичайно, що киянам було набагато складніше довести свою перевагу – здобути перемогу, але шалена підтримка 67 тисяч  уболівальників, що цього ... Читать дальше »

Просмотров: 1327 | Добавил: wernega | Дата: 19.03.2015 | Комментарии (0)

19 березня о 14.00 на центральну площу Олександрії прибули 12 військовослужбовців-прикордонників, наші земляки, що проходили військову службу в Донецькому прикордонному загоні. Рівно рік тому назад понад 40 військовослужбовців з Кіровоградщини, в тому числі і мешканці Олександрійщини, проходили в ньому службу – захищали кордон України на сухопутній ділянці та в акваторії Азовського моря.

Зустрічали героїв чисельна аудиторія олександрійців з квітами, з національною символікою,щоб щиросердно подякувати прикордонників за їх героїзм у відстоюванні прикорд ... Читать дальше »

Просмотров: 1889 | Добавил: wernega | Дата: 19.03.2015 | Комментарии (0)

   21 березня о 15. 00 в м. Охтирка на місцевому стадіоні «Нафтовик»» відбудеться матч  18-го туру чемпіонату  з футболу серед команд першої ліги. Лідер (фаворит) чемпіонату ФК «Олександрія»  в гостях поміряється силами з ФК «Нафтовик – Укрнафта», котрий займає 8-е місце в турнірній таблиці, маючи в активі  24 очка ( 6- перемог,   6-нічиїх і 5- поразок, різниця м`ячів: 16-17=-1).

Команда-суперник 16-го березня  провела останній матч проти «Дніпра», і програла з мінімальним рахунком  1:0  (гол на рахунку Є.Селезньова).  До відома статистів 16 листопада 2014-го року «Нафтовик-Укрнафта» програв  у 17-му турі на виїзді «Гірнику-Спорт» - 1:2.  

... Читать дальше »
Просмотров: 894 | Добавил: wernega | Дата: 19.03.2015 | Комментарии (0)

 Минулого вихідного  на центральній площі міста відбувся перший в поточному році продовольчий ярмарок,  що  повинен слугувати становленню стабілізаційних цін в торгівельній мережі міста, що недобросовісними торговельниками були необґрунтовано підняті .

 У розмові директор  КП «Центральний ринок» Юрій Нос поділився результатами участів ярмарку підприємців з ринку:

- Ми не виробники, наше підприємство  створює  умови та надає послуги підприємцям, що здійснюють торгівлю на території центрального ринку.  Тому,  ми шляхом заохочення  запрошуємо підприємців  брати участь  у виїзній торгівлі – ярмарках, щоб вони торгували роздрібними цінами, що нижчі від торгівельної мережі.
- За яких умов підприємці дають згоду. Більш конкретно? ... Читать дальше »

Просмотров: 1163 | Добавил: wernega | Дата: 19.03.2015 | Комментарии (0)