Поздравляем Вас Гость
Четверг
02.05.2024
04:57
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2015 » Март » 19 » Заохочення для учасників в ярмарках
11:32
Заохочення для учасників в ярмарках

 Минулого вихідного  на центральній площі міста відбувся перший в поточному році продовольчий ярмарок,  що  повинен слугувати становленню стабілізаційних цін в торгівельній мережі міста, що недобросовісними торговельниками були необґрунтовано підняті .

 У розмові директор  КП «Центральний ринок» Юрій Нос поділився результатами участів ярмарку підприємців з ринку:

- Ми не виробники, наше підприємство  створює  умови та надає послуги підприємцям, що здійснюють торгівлю на території центрального ринку.  Тому,  ми шляхом заохочення  запрошуємо підприємців  брати участь  у виїзній торгівлі – ярмарках, щоб вони торгували роздрібними цінами, що нижчі від торгівельної мережі.
- За яких умов підприємці дають згоду. Більш конкретно?
- Якщо більш конкретно, то ми  м’ясникам не рахуємо зберігання (морозильники), зважування та розрубку м`яса, прохаючи їх продавати на ярмарку  м`ясо дешевше.  З інших  підприємців не беремо ринковий збір за цей день. Такий підхід є сьогодні  потрібним, адже люди хочуть придбати продукти харчування дешевше  при нинішній  ситуації в  державі. Влада такими діями намагається зняти напругу в ціновій політиці.
- Подібна інтервенція – ярмарки, повинні приносити обом сторонам бажане: покупцям – придбання дешевших продуктів, а торгівельникам – прибуток. Це правильно.
- З восьми підприємців, що згодилися взяти участь у ярмарку,  всі залишилися задоволеними.  Так, було реалізовано хлібо-булочних виробів на  4084 грн; м`ясних  виробів з курки – на  2800 грн; м`яса було продано біля 3-х тушок;  солінь –  на 2000 грн (у базарний день скільки не продається, - авт.);  посівного  матеріалу городніх культур – на  4300 грн;  риби - 700 кг. Вважаю, що таким шляхом, спільної співпраці, кількість підприємців повинна збільшуватися в подібних ярмарках, адже це вигідно усім  учасникам торгівлі, - підкреслив Ю.Нос.

І.Мельник

 

Просмотров: 1163 | Добавил: wernega | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]